Brad Pitt are o nouă iubită, cu 29 de ani mai tânără! Cine este modelul care seamănă izbitor cu Angelina Jolie

 Cica Cristina
.

Mulți încă sperau la o împăcare cu Angelina Jolie sau Jennifer Aniston, însă, se pare că actorul nu se mai uită în urmă și și-a făcut o nouă iubită, mai tânără cu 29 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, a fost văzut în compania unei tinere în vârstă de 27 de ani, care ar fi noua iubită a actorului. Este vorba despre modelul german Nicole Poturalski.

Modelul, care venea de la Berlin s-a întâlnit cu actorul care venea din SUA, în Paris, pe aeroportul din Paris Charles de Gaulle.

S-au îndreptat împreună către aeroportul Paris–Le Bourget, de unde au urcat la bordul unui privat jet, cu destinația – sudul Franței.

Citește și: Bănel Nicoliță a divorțat în mare secret! Fotbalistul are o nouă iubită:'Am rămas în relații bune cu fosta soție'

Noul cuplu, care radia de fericire, au fost văzuți de martori în Paris. Înainte de a urca în avionul privat, ei ar fi fost surprinși extrem de tandri și îndrăgostiți, „ca niște adolescenți', a precizat o sursă pentru Revista OK! USA.

În egală măsură, usmagazine.com a confirmat relația celor doi.

Citește și: INNA și Deliric nu se mai ascund!Artista a postat prima imagine cu ei împreună

Un detaliu ce a fost observat nu doar de presa tabloidă ci și de fani, ar fi asemănarea izbitoare cu fost soție a actorului, Angelina Jolie.

Cine este Nicole Poturalski, noua iubită a lui Brad Pitt

Nicole Porturalski este fotomodel de profesie, fiind cunoscută și ca Nico Mary. A făcut senzație cu aparițiile sale pe coperțile mai multor reviste de renume din Germania. S-a născut în Bergkamen, dar are origini poloneze, transmite Daily Mail.

Vedeta are un copil și se împarte între Berlin și Los Angeles, unde s-ar fi mutat deja cu actorul.

Citește și: Irina Deaconescu și Cristi Manea au dezvăluit sexul bebelușului, pe ultima sută de metri:„Este…'

Brad Pitt has flown his new love interest, German fashion model Mary Nicole Poturalski, to his magnificent chateaux in the South of France.Brad Pitt has flown his new love interest, German fashion model Mary Nicole Poturalski, to his magnificent chateaux in the South of France.

Sursa foto: Hepta, Profimedia, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton