Bogdan Mocanu, mesaj de ziua lui Jador de la Survivor: „Mi-e dor de tine și de...”

 Mirea Roxana
.

Jador de la Survivor împlinește astăzi frumoasa vârstă de 26 de ani și va fi sărbătorit la Survivor. Artistul este departe de casă și nu poate să ia legătura cu cei dragi, dar prietenii și familia nu au uitat de această zi specială și au ținut să îi transmită în mediul online toate gândurile lor bune. Bogdan Mocanu este unul dintre prietenii lui Jador care i-a urat un sincer La mulți ani artistului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jador împlinește astăzi, 25 martier, 26 de ani. Cu această ocazie, Bogdan Mocanu, bunul său prieten, i-a transmis un mesaj prin intermediul rețelor sociale. Ce-i drept, Jador, aflându-se la Survivor, nu poate vedea toate aceste mesaje care îi sunt transmise în această zi specială, însă prietenii și familia nu vor să treacă neobservată aniversarea Faimosului.

jad9jad9

Bogdan Mocanu a transmis că îi este foarte dor de Jador și a publicat pe Instagram un filmuleț cu Jador alături de care a scris următorul mesaj:

La mulți ani, sălbaticule! Mi-e dor de tine și de retardul tău mintal. Mâine o să-ți scriu ceva mai frumos, dar deocamdată rămâi cu video cringe', a scris Bogdan Mocanu la Insta Story.

Citește și: Jador de la Survivor împlinește azi 26 de ani:„Îi place să aibă tort și să sufle în lumânări'

Citește și: Bogdan Mocanu, adevărul despre scandalul dintre Bianca Pop și Andra Volos:”O luptă a orgoliilor”

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, ironici cu Maria Constantin:„Să se bată singură, în oglindă'

Citește și: Artistul Dorin Ieșeanu a murit la 33 de ani, de COVID-19.Era căsătorit și avea un băiețel

Cadoul perfect pentru Jador: un tort

Tatăl lui Jador a dezvăluit că artistul mereu și-a dorit un tort de ziua lui și de-abia aștepta momentul în care trebuia să sufle în lumânări. Nu conta ce fel de tort era, „tort să fie', după cum spune Romeo Dumitrache. De asemenea, tatăl lui Jador speră că băiatul lui se va dintra și în Republica Dominicană, chiar dacă este departe de casă. În plus, acesta este încrezător că poate va exista o minune, iar Jador va avea parte de un tort de ziua lui.

„Încă de mic, băiatul meu şi-a dorit mereu un tort de ziua lui. Că era mare sau mic, de ciocolată ori ba, asta nu a contat niciodată! Tort să fie! A, da, şi cu lumânări pe el. Îi plăcea foarte tare faza aia cu suflatul în lumânări.

Anul acesta, acolo, departe, unde se află, în Republica Dominicană, nu cred că va avea parte de aşa ceva, dar cine ştie, s-au mai văzut şi minuni!', a povestit tatăl lui Jador pentru playtech.ro.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton