Bodo de la Proconsul a făcut infarct. Artistul a fost operat de urgență: ”Mi s-au montat trei stenturi”

 Stamen Diana
.

Bodo de la Proconsul a suferit un infarct și a fost operat de urgență. Artistul a povestit prin tot ce a trecut în acele momente și despre operația pe care a suferit-o la inimă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bodo, solistul trupei Proconsul, a mărturisit la Vorbește lumea, emisiunea de la ProTV, că în urmă cu trei săptămâni a suferit un infarct miocardic. Artistul a avut nevoie urgent să fie operat la inimă și i s-au montat stenturi.

„M-am simțit rău acum vreo trei săpătămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum', a spus Bodo de la Proconsul.

Din fericire, acum artistul se simte bine și nu a mai avut nevoie să-i fie montat un al patrulea stent, organismul său a răspuns foarte bine la tratament. Bodo de la Proconsul se simte foarte bine după ce a suferit un infarct, iar acum a renunțat și la fumat.

Bodo-de-la-Proconsul-a-suferit-un-infarct-2Bodo-de-la-Proconsul-a-suferit-un-infarct-2

Bodo de la Proconsul urmează tratament timp de un an, după ce a făcut infarct

Inițial, vedeta a crezut că este vorba despre un reflux gastric, însă situția era mult mai gravă. Ieri a suferit și cea de-a patra operație, însă medicii nu i-au mai montat încă un stent. Timp de un an de zile, Bodo de la Proconsul va trebui să urmeze un tratament, după ce a suferit acest infarct acut.

„Am crezut ca e un reflux gastric, dar n-a fost așa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital', a mai declarat artistul.

Citește și: Lora a trecut prin momente dificile în Bali, când prietenii ei s-au îmbolnăvit: „Febra dengue are, la început, simptome similare cu COVID-19. Am stat izolați împreună' / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton