Boala de care a suferit Pamela Anderson. Tratamentul a costat-o 10.000 de dolari

 Mirea Roxana
.

Pamela Anderson este cunoscută pentru rolurile din Home Improvement, și Baywatch, V.I.P., iar aspectul fizic a transformat-o într-un sex-simbol. Cu toate că viața ei părea ruptă din povești, actrița s-a luptat cu o boală grea. Pentru a se vindeca, a apelat la un tratament foarte scump și de lungă durată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pamela Andersona a suferit de o boală gravă. Actrița a surprins pe toată lumea în momentul în care, în anul 2002, a mărturisit că suferă de Hepatita C. La acea vreme, Pamela Anderson a spus că a luat boala în cadrul unei sesiuni la salaonul de tatuaje, unde a împărţit acelaşi ac cu fostul soţ, Tommy Lee. Acesta a negat acuzațiile, ulterior.

p1-5p1-5

După 13 ani de zile, Pamela Anderson a reușit să se vindece. Actrița a urmat un tratament foarte scump, pentru care a plătit 10.000 de dolari. La vremea respectivă, Pamela Anderson a apelat la un tratament care tocmai apăruse pe piață, potrivit okmagazine.ro.

Mă rog ca toţi cei ce trăiesc cu Hepatita C să ajungă să îşi permită tratamentul meu. În curând va fi accesibil pentru mai mulţi oameni, ştiu că deocamdată e greu de obţinut', scria Pamela Anderson în 2015, fericită că a scăpat de boala aceasta cu care se lupta de ani de zile.

Citește și: Cum a reacțioat Andi Constantin, după ce Cristina Jașcu a părăsit Burlacul:„A simțit frica'

Citește și: Theo Rose, adevărul despre Bogdan de la Ploiești și cum i-a afectat relația cu iubitul:„I-am zis să oprim nebunia'

Citește și: Scandal între Sorin Pușcașu, Starlin și Albert Oprea, la Survivor:„Ești un terminat, un nimeni!'

Citește și: Larisa Udilă, momente grele în sarcină:„Mi s-a spus că e posibil să se nască cu Sindrom Down' / EXCLUSIV

Ce dietă ține Pamela Anderson

Pamela Anderson a fost visul tuturor bărbaților în anii 90, iar la vârsta de 53 de ani, continuă să arate impecabil. Pamela Anderson este de mulți ani vegană și încă una extrem de strictă, care nu se abate absolut deloc de la regulile veganism-ului, obicei care s-a intensificat de când actrița a devenit susținătoare PETA.

Sunt convinsă că dieta vegetariană mă păstrează tânără‘, a declarat la un moment dat Pamela Anderson din ‘Baywatch’, completând că zilnic consumă tone de legume și fructe, iar preferatele sale sunt avocado, grapefruit, țelina, castraveții. De asemenea, dieta de bază include în cazul ei fistic, pâine franțuzească, humus, iar când vine vorba de cafea preferă cappuccino decofeinizat. Conform People, la capitolul băutură, actrița are o singură slăbiciune: vinul rosé. ‘Beau, totuși, prea mult rosé‘, a declarat cu sinceritate actrița.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton