Bill Gates investește 9 milioane de dolari într-o afacere din România

 Cica Cristina
.

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, investește într-o afacere din România. 9 milioane de dolari este suma pe care o pune la bătaie unul dintre cei mai bogați oameni din lume, pentru o afacere de la noi din țară. Iată despre ce este vorba!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bill Gates are o avere estimată de revista americană Forbes la aproape 120 de miliarde de dolari, iar acum intenționează să investească nu mai puțin de 9 milioane de dolari într-o afacere din România.

World News – November 14, 2019World News – November 14, 2019

Prin intermediul investiţiilor la fondul sud-african Naspers, care e acționar majoritar al eMAG) şi la Prosus, compania care reuneşte operaţiunile de e-commerce ale Naspers, Bill Gates urmează să aibă expunere la eMAG, PayU, OLX, Fashion Days, dar şi Autovit.

Potrivit ultimului raport anual al fundației ca­ritabile pe care o controlează împreună cu soţia sa, Bill Gates este investitor la Fondul Proprietatea, societate listată dual la bursa de la Bucureşti şi la cea de la Londra, potrivit adevărul.ro.

Bill Gates a investit milioane de dolari în dezvoltarea unui vaccin anti-COVID-19

Bill Gates, care a investit milioane de dolari în dezvoltarea unui vaccin anti-COVID-19, a fost acuzat de conspiraționiști că ar încerca să se folosească de leac ca să planteze microcipuri în oameni. Într-un interviu. miliardarul a negat totul.

Fundația lui Bill Gates a donat milioane de dolari pentru cercetările privind un vaccin pentru COVID-19.

Miliardarul a oferit declarațiile privind un sondaj realizat de Yahoo News/YouGov, care a concluzionat că în jur de 28% din adulții din SUA cred în teoria cu pricina, dovedită ulterior ca fiind, evident, falsă. În această teorie, conspiraționiștii susțin că miliardarii planetei ar putea astfel să monitorizeze tot ce fac oamenii.

„Trebuie să facem astfel încât să se afle adevărul’, a spus Gates, într-un interviu pentru CBS News, potrivit CNBC. „Sper că totul se va liniști odată ce oamenii vor învăța care sunt informațiile științifice’.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Ce avere uriașă are Elon Musk.Șeful Tesla l-a depășit pe Bill Gates în topul miliardarilor!

Citește și: Fiica lui Bill Gates vorbește despre educația strictă primită de la tatăl ei miliardar:”Când eram copil, îmi vorbeau mereu ca și cum aș fi fost adult și nu evitau discuțiile dificile”

Citește și: Florin Busuioc, declarație neașteptată despre COVID-19:„Eu cred că virusul ăsta n-a apărut din neant, a fost creat'

Citește și: Mihaela Rădulescu își apără copilul ca o leoaică. Reacția vedetei, după ce Ayan a fost criticat:'Îl cresc fix cum cred eu de cuviinţă'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton