Bianca și Liviu Gherman de la Insula iubirii au devenit părinți în mare secret. Primele imagini cu fetița cuplului

 Stamen Diana
.

Bianca și Liviu Gherman au avut o experiență controversată la Insula iubirii, în sezonul trei, dar iată că acum au devenit părinți. Concurenta a devenit mămică pentru prima dată și are o fetiță superbă.

Controversatul cuplu de la Insula iubirii și-a mai dat o șansă după terminarea emisiunii și și-au întemeiat o familie frumoasă. Bianca și Liviu Gherman de la Insula iubirii au devenit părinți, iar împreună au o fetiță minunată.

Cei doi au dezvăluit numele fiicei lor, iar micuța se numește Helen. Liviu Gherman mai are doi copii din căsnicia anteriaoară, însă Bianca se află la primul copil. Cuplul se pare că a uitat complet de clipele de la Insula iubirii și s-au concentrat asupra familiei lor.

Pe una dintre rețelele de socializare, Bianca Gherman de la Insula iubirii a postat câteva imagini cu fetița ei și a lui Liviu. Cei doi părinți se bucură acum de liniște și de o familie frumoasă.

Citește și: Filmările la Insula Iubirii au fost suspendate din cauza coronavirusului. Radu Vâlcan s-a întors în România. „Realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris'

După terminarea emisiunii, Bianca Gherman de la Insula iubirii a ajuns de nerecunoscut. Concurenta a trecut de mai multe ori pragul cabinetul medicului estetician și și-a făcut câteva intervenții estetice. Bianca Gherman de la Insula iubirii și-a pus silicoane, iar buzele ei au fost refăcute în totalitate. În prezent, soția lui Liviu Gherman parcă ar fi o altă persoană.

Citește și: Hannelore și Bogdan de la „Insula Iubirii' s-au împăcat, la un an de la divorț

FOTO: Facebook

Bianca-Gherman-și-fiica-eiBianca-Gherman-și-fiica-ei
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton