Bianca Rus nu se mai oprește din slăbit. Avea peste 100 de kilograme, iar acum are o siluetă de invidiat

 Stamen Diana
.

Bianca Rus a dat jos peste 60 de kilograme și nu se mai oprește din slăbit. Vedeta a făcut operație de micșorare a stomacului, iar rezultatele sunt vizibile. Cântăreața a ajuns să cântărească 53 de kilograme și se simte foarte bine în pielea ei.

De când a slăbit, Bianca Rus este mândră din cale-afară de silueta ei. Vedeta a reușit să scape de aproximativ 65 de kilograme și este greutatea pe care nici nu o visa. Bianca Rus a slăbit spectaculos după operația de micșorare a stomacului, iar tot de atunci a adoptat și un stil de viață sănătos.

Vedeta avea în plan să mai scape de 5 kilograme până de Paște și se pare că a reușit să facă asta mult mai repede.

„Am slăbit cinci kilograme. Sunt bine, sănătoasă. Încerc să mă mențin, nu mai vreau să slăbesc, că e suficient. Acum am 53 de kilograme. mănânc sănătos, mănânc puțin. Astăzi, de exemplu, am mâncat o salată de creveți. Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie. Fac și sport. Iau în serios și sportul. Îmi place să mă încălzesc 10-15 minute, după care fac bandă, bicicletă, cardio…. Nu mi-e poftă de nimic', a declarat Bianca Rus la Antena Stars.

Așa cum a spus și ea, cântăreața a renunțat la uleiuri, prăjeli și face mult sport. Bianca Rus încearcă să se mențină așa cum e acum. Dacă înainte nu putea să poarte haine mulate, acum, vedeta alege rochii care îi vin perfect mulate pe corp. Schimbarea este colosală, iar noi o felicităm pentru ambiția de care dă dovadă.

Citește și: Bianca Rus a slăbit 60 de kilograme și abia o mai recunoști. Ce dietă ține acum

Citește și: Cum a slăbit Cornelia Rednic sănătos, după o dietă care era să-i distrugă viața

FOTO: Facebook

Bianca Rus slabăBianca Rus slabă
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton