Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, întâlnire de gradul zero. Divorțul ar putea fi dat uitării

 Stamen Diana
.

Nu ar fi de mirare dacă divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-ar încheia cu o împăcare. După ce s-au despărțit, iar blondina a dat de înțeles că a fost bătută de soțul ei, cei doi au revenit la sentimente mai bune. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ieșit împreună.

Nu mai este un secret că Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele de la noi care a trecut prin cele mai tensionate relații și a ținut prima pagină a ziarelor cu scandalurile amoroase. La doar câteva zile după ce au anunțat divorțul, vedeta și Alex Bodi au fost surprinși în timp ce luau cina, iar apoi au petrecut la ziua de naștere a unei prietene. În timp ce se aflau la restaurant, Alex Bodi a vorbit la telefon cu cel care se ocupă de vânzarea mașinii Biancăi, iar afaceristul a folosit de mai multe ori cuvintele 'soția mea', făcând referire la vedetă, potrivit spynews.ro. Nici faptul că Bianca Drăgușanu și afaceristul s-ar putea împăca nu mai este de mirare, pentru că nu este prima dată când fosta asistentă TV face acest lucru.

Deși au depus actele de divorț la notar, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi încă mai au timp să se răzgândească. Motivul pentru care cei doi s-ar fi despărțit ar fi fost că afaceristul obișnuia să o lovească pe vedetă, iar aceasta nu a mai suportat tratamentul aplicat de soțul ei.

Citește și: Cătălin Botezatu, alături de Bianca Drăgușanu după divorțul de Alex Bodi: „Acel bărbat care recurge la așa ceva este o brută'

Alex Bodi, primele declarații despre divorțul de Bianca Drăgușanu

La trei luni de când au devenit în acte soț și soție, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Alex Bodi a făcut primele declarații.

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun.

Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul.

Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi', a spus Alex Bodi pentru Spynews.

FOTO: Facebook

Bianca Dragusanu si Alex BodiBianca Dragusanu si Alex Bodi

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton