Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, surprinși împreună la câteva ore după ce vedeta a fost bătută! Cum se comportă cuplul

 Cica Cristina
.

La câteva ore după ce s-a scris că Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi, cei doi au fost surprinși împreună, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a avut de-a lungul timpului o serie de relații controversate. Se pare, însă, că cea cu Alex Bodi este una care întrece orice scenariu de telenovelă. După apariția unor imagini în care Bianca ar fi fost desfigurată în bătaie de iubit, Bianca le-a promis fanilor pe rețelele de socializare că va urma să facă dezvăluiri de-a dreptul incediare, în care își va da toate măștile jos pentru a povesti drama prin care trece.

Citește și: Bianca Drăgușanu, desfigurată în bătaie de Alex Bodi. Vedeta s-a hotărât să povestească totul:„Așa arată o femeie iubită'

Hello, everyone! Dragii mei, astăzi o să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. O dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu mine pentru că urmează să fac dezvăluiri incendiare. Urmează să dau toate măștile jos și tooți ochelarii jos ca să vă dați seama ce se întâmplă real în viața mea, pentru că știu că sunt foarte mulți care ma apreciați și care vă dați cu părerea despre viața mea și despre ce fac eu. Sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată. Chestia pe care vreau să v-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie și cel mai important factor din viața mea este Sofia, care ea merită să aibă o mamă fericită, bună și frumoasă și activă. Deci am de gând să vă dezvălui o poveste foarte interesantă, foarte adevărate, care are un pic de dramă, stați aproape‘, a spus Bianca.

Citește și: Donald și Melania Trump au coronavirus!Care este starea lor de sănătate

Clipboard01Clipboard01

Mai mult decât atât, cu toate că Bianca purta ochelari de soare și mască de protecție, s-a observat pe filmare o umflătură la nivelul buzei, acoperită cu un strat mare de ruj, precum și o vânătaie la ochi. Vedeta a fost cu fetița ei, Sofia, în mall și a stat tot timpul cu ochelarii de soare la ochi, fapt ce a stârnit și mai multe speculații și semne de întrebare.

Cum se comportă Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu

După toate aceste întâmplări, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși de paparazzi Spynews.ro, cei doi comportându-se de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și: Nicki Minaj a născut în secret!Artista a devenit mamă pentru prima dată

Bianca Drăgușanu nu mai șchiopăta deloc, având în continuare fața acoperită cu masca de protecție.

Cei doi au mers la cumpărături, iar când au ieșit cu mai multe pungi în mână, Alex Bodi părea foarte atent cu partenera lui și au plecat împreună cu bolidul de lux al afaceristului.

Sursa foto: Facebook, Spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton