Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au rezistat doar o săptămână despărțiți! Adevărul despre ultima ceartă: "Suntem dependenți unul de celălalt"

 Cica Cristina
.

Povestea lor deja întrece și scenariile de telenovele! S-au certat și s-au împăcat de atâtea ori, încât probabil și ei au pierdut șirul! Ultima dată au rezistat numai o săptămână departe unul de celălalt, iar acum au făcut primele declarații după cea mai recentă împăcare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Statusul relației: complicat! Cam astfel s-ar putea descrie legătura dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Nici bine nu s-au certat, că s-au și împăcat înainte să apuce să spună și motivul.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au venit la TV să lămurească motivul pentru care s-au despărțit ultima oară și cum au ajuns la o nouă împăcare.

Citește și: George Burcea, acuzații dure, la Ferma:„Andreea Bălan vrea să obțină custodia totală a copiilor mei'

Cei doi s-au despărțit ultima dată fix în ziua în care împlineau doi ani de relație. Alex Bodi nu și-a surprins iubita nici măcar cu un buchet de flori, dar nu din cauza lipsei de atenție a pornit totul. Bianca a precizat că din cauza unor probleme mai vechi s-a enervat, a acționat la nervi și a plecat.

Citește și: Câți bani primesc Brigitte și Florin Pastramă pentru reality show-ul de la Antena Stars.Au semnat contractul pentru o sumă modică

'N-am primit flori, la cât de atent și romantic a fost în fiecare lună, consider că a făcut ceva greșit în data de 1 spre 2 și m-am supărat foarte tare pe el, mi s-au amplificat mie niște pitici! M-am supărat, mi-am luat jucăriile și am plecat! Am încercat să atrag atenția asupra mea ca să-l enervez!', a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Se pare că a reușit să capteze atenția afaceristului, dat fiind că el a fost cel care a făcut primul pas către împăcare: mai exact, a mers la localul în care era și blondina și i-a spus să meargă cu el acasă.

Bianca Drăgușanu, despre relația cu milionarul turc: „M-am comportat imatur”

'Evident suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred', a transmis Bianca.

Alex-Bodi-si-Bianca-Dragusanu-1Alex-Bodi-si-Bianca-Dragusanu-1

Citește și: Fostul principe Nicolae, primele declarații despre viitorul copil:„Ne pregătim din punct de vedere psihic'. Cum se simte Alina Binder și ce spune despre botez

De asemenea, Bianca a vorbit și despre presupusa relație cu milionarul turc. Vedeta a recunoscut că s-a purtat imatur, pentru că a dorit doar să-l facă pe Alex Bodi gelos, acum regretând cele întâmplate.

'Ce am făcut acum am făcut expres pentru el, contră, nimic mai mult. Sincer îmi pare rău că am procedat așa, nu trebuia să procedez așa, m-am comportat imatur din punctul meu de vedere. N-am făcut niciodată chestia asta, a fost o copilărie, o imaturitate din partea mea.', a conchis Bianca Drăgușanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton