Bianca Drăgușanu nu voia să audă de implant fesier, dar a făcut-o și pe asta. Cum arată după noua operație estetică

 Stamen Diana
.

Când credeam că s-a oprit, Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Vedeta ține secret pentru moment, însă schimbarea este mai mult decât evidentă. Bianca Drăgușanu și-a făcut implant fesier, iar imaginile sunt dovada.

Bianca Drăgușanu este o femeie cu forme bine conturate, însă se pare că nu atât de conturate pe cât și-ar fi dorit ea. Vedeta a apelat, în secret, la medicul estetician pentru a-i face o nouă operație.

În fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu este mândră din cale afară de noul posterior și pare că implantul fesier este așa cum și-a dorit.

Cel mai probabil, operația a fost făcută în urmă cu câteva săptămâni, atunci când vedeta și-a schimbat silicoanele. La vremea respectivă, Bianca a spus în emisiunea lui Dan Capatos, mai în glumă mai în serios, că și-ar dori și o astfel de intervenție. Atunci medicul estetician nu a fost de acord, dar se pare că Bianca Drăgușanu a reușit să-l convingă și i-a făcut implant fesier.

În imaginile din galeria foto se poate observa o schimbare evidentă la posteriorul vedetei. De când și-a făcut implant fesier, Bianca Drăgușanu a început să poarte mult mai des colanți sau articole vestimentare care se mulează perfect pe noul ei posterior.

„Nu sunt o persoană ipocrită. Când am vrut să-mi ajustez o parte a corpului, am facut-o. Mi-am pus botox, am implanturi mamare, mi-am scos câteva aluniţe şi dacă o să mă mai nemulţumească ceva la corpul meu pe viitor, o să fac o nouă modificare. Cu toate acestea sunt anumite operaţii faţă de care am o reticenţă. Niciodată nu m-aş aşeza pe masa de operaţie să-mi fac un implant fesier. Prefer să-mi lucrez posteriorul la sala de fitness”, spunea Bianca Drăgușanu în urmă cu câțiva ani.

Se pare că vedeta s-a răzgândit și nu a mai avut răbdare să-și lucreze posteriorul în sala de fitness, astfel că a ales calea cea mai ușoară: implantul fesier.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după divorț. Vedeta a făcut primele declarații: 'Urmează să mă ceară din nou în căsătorie'

FOTO: Instagram

Bianca-Drăgușanu-11Bianca-Drăgușanu-11
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton