Bianca Drăgușanu și-a făcut implant de sprâncene. Ce probleme are după intervenție

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu are parte de probleme, după intervențiil estetice pe care le-a făcut. Fosta soție a lui Victor Slav s-a plâns pe rețelele de socializare de alegerile făcute. Acum, are probleme din cauza implantului de sprâncene, pe care l-a făcut în urmă cu un an.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și-a asumat întotdeauna intervențiile estetice pe care și le-a făcut până acum, însă se pare că pe unele a ajuns să le regrete. Vedeta și-a operat nasul de două ori, și-a schimbat implantul mamar de două ori, și-a mărit buzele în repetate rânduri, și-a pus implant fesier, iar în urmă cu un an a ales să-și facă și implant de sprâncene. Fosta soție a lui Victor Slav consideră că a făcut o greșeală atunci când a ales să își facă implant de sprâncene.

Bianca Drăgușanu, probleme după intervențiile estetice (1)Bianca Drăgușanu, probleme după intervențiile estetice (1)

În momentul ăsta, urmează să îmi fac o laminare a sprâncenelor. Pentru că, fix în urmă cu un an, eu mi-am făcut un implat la sprâncene. O porcărie, dacă mă întrebați, pentru că nu am fost documentată. Bine, am fost, eu sunt un om foarte informat și foarte documentat, mai ales când urmează să îmi fac câte o procedură de genul, știu absolut tot. Ceea ce am omis la implantul meu de sprâncene a fost că, eu având părul creț, probabilitatea ca sprâncenele mele să crească crețe era foarte mare. (…) Am uitat să-i spun – nu e de vină el – că eu sunt creață… dacă îi spuneam că sunt creață', a spus Bianca Drăgușanu pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au mutat împreună. Unde locuiesc acum

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a operat la nas din cauza loviturilor: „Două traume la nivelul piramidei nazale”

Citește și: Victor Slav și Sofia, imagini adorabile.Fetița stă cu el, când Bianca Drăgușanu petrece timpul cu Gabi Bădălău

Citește și: Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu daune de 200.000 de euro:„Are tulburări psihice'

Bianca Drăgușanu, probleme după implantul de sprâncene

Vedeta este nevoită acum ca din două în două săptămâni să meargă să-și lamineze sprâncenele, pentru că acestea sunt acum crețe. Bianca Drăgușanu s-a plâns de intervențiile estetice făcute, însă acum nu mai poate da timpul înapoi pentru a repara ceea ce o nemulțumește.

'Și, a trecut anul, sprâncenele au început să crească… crețe! Iar acum, o dată la două săptămâni, nu-i așa, trebuie să vin să le îndrept. Deci, am sărit din lac în puț, că poate altă treabă nu aveam. (…). Mi-a crescut un gard în loc de sprâncene. Am ditamai tufișul la ochi. Și trebuie să le și tundem'.

Doamnelor și domnilor, acum se tunde gardul, pentru că a venit primăvara și trebuie să facem o defrișare. Se tunde gardul… Ce mi-o fi trebuit mie implant de sprâncene?', a mai spus Bianca Drăgușanu.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton