Bianca Drăgușanu, primul interviu după ce Alex Bodi a fost arestat: "Sunt impecabilă în relația pe care am avut-o cu el"

 Cica Cristina
.

Bianca Drăgușanu a revenit și mai tare în atenția publicului, mai ales după arestarea preventivă a fostului ei soț. Vedeta a vorbit despre fostul partener și despre o posibilă împăcare cu Alex Bodi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu vorbește despre arestarea preventivă a lui Alex Bodi, implicat într-un dosar de proxenetism. Blondina a ținut să sublinieze că îi pare că fostul ei soț trece prin astfel de momente grele, precizând că nu știe nimic despre acuzațiile care i se aduc. Totuși, este convinsă că Alex Bodi va trece cu bine peste această problemă.

„Referitor la ultimul meu soț declarația mea este următoarea: Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură că va fi bine. Atât am de declarat”, a transmis Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu: „Nu există șanse de împăcare cu Alex Bodi”

În ceea ce privește o posibilă împăcare cu Alex Bodi, Bianca a ținut să sublinieze că nu mai există nicio șansă să se întoarcă la fostul soț, dat fiind că acum se simte liniștită și împăcată, având chiar planuri de mutare din țară.

Consider că viața mea în acest moment este așa cum mi-o doresc. Toate lucrurile din trecut rămân încheiate, pentru că așa mi-am dorit eu. Mă simt foarte liniștită. Nu există șanse de împăcare”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Ciao.

Citește și: Daria Radionova, prima reacție după ce Alex Bodi a fost arestat. Mesajul transmis iubitului ei:„Am nevoie de tine'

Citește și: Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: 'E de condamnat!'

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat, la șase zile de la despărțire:„Toate cărțile s-au dat pe față'

Citește și: Alexandra Stan s-a despărțit de iubit, după doar câteva luni de relație:„Mă lupt să nu te urăsc!'

Bianca Drăgușanu: „Sunt o femeie exemplară”

Blondina a mai subliniat că nu are absolut nimic să-și reproșeze în relația cu Alex Bodi, considerând chiar că a fost exemplară.

„Eu nu am nimic să îmi reproșez. Eu sunt impecabilă în relația pe care am avut-o cu el. A trecut, a fost. Eu personal, mie, nu am nimic să îmi reproșez. Am fost exemplară și sunt o femeie exemplară’, a mai spus ea pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu nu și-a pierdut încrederea în bărbați

Cu toate acestea, Bianca nu și-a pierdut încrederea în bărbați, în ciuda celor întâmplate, fiind convinsă că viitorul îi va surâde, iar în viața ei își va face apariția un bărbat special.

„Da. Am încredere în bărbați și cu siguranță ce e al meu e pus deoparte și cu siguranță Dumnezeu dă cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați iar eu sunt sigură că următorul bărbat din viața mea va fi cu totul și cu totul special”, a conchis Bianca Drăgușanu.

Bianca-Dragusanu-6Bianca-Dragusanu-6

Alex Bodi, arestat preventiv 30 de zile într-un dosar de proxenetism

Tribunalul Dolj a admis, joi noaptea, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Alex Bodi.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Alături de afacerist au mai fost arestate preventiv alte șapte persoane. Se pare că Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton