Bianca Drăgușanu, prima reacție privind căsătoria cu Gabi Bădălău: "Sunt fericită"

 Cica Cristina
.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost împreună în vacanță și au fost în centrul atenției. S-a speculat chiar că relația lor ar fi foarte serioasă, iar cei doi ar avea chiar și planuri de căsătorie. Fosta soție a lui Alex Bodi a făcut primele declarații despre legătura cu fostul partener al Claudiei Pătrășcanu și ce intenții au pe viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca și Gabi Bădălău s-au întors recent din Maldive și pare mai liniștită ca niciodată. Vedeta pare că și-a găsit fericirea în fostul partener al Claudiei Pătrășcanu. Cei doi au fost împreună în Maldive, după ce anterior se întâlniseră în Dubai și ar mai avut o vacanță împreună la munte.

bianca-drăgușanu-claudia-pătrășcanu-1-1bianca-drăgușanu-claudia-pătrășcanu-1-1

Blondina este extrem de activă de când s-a întors din vacanță și nu ratează nicio zi la fitness. Întrebată de un reporter Cancan cum a fost în excursie, Bianca a răspuns fără să stea pe gânduri: 'Superb'.

Întrebată în legătură cu faptul că și-a schimbat și mașina odată cu iubitul, Bianca Drăgușanu a precizat: 'Da, am mai multe mașini, dar nu e asta. Mai am două. Acum mă duc la sală, deci aveți grijă ce mă întrebați'.

Bianca Drăgușanu, declarații despre căsătoria cu Gabi Bădălău

Dialogul a continuat și s-a ajuns la subiectul presupusei căsătorii cu Gabi Bădălău.

'E adevărat ce s-a vehiculat în presă, urmează o nouă căsătorie?'

'Om trăi și om vedea', a răspuns Bianca Drăgușanu.

De asemenea, întrebată cum se înțelege cu Gabi Bădălău, ea a spus: 'Asta e problema mea. Răspunsul OK: sunt fericită'.

Bianca Drăgușanu ar fi venit la sală cu mașina lui Gabi Bădălău, un BMW X7. De asemenea, ea a etalat o serie de accesorii scumpe, printre care un ceas Rolex pe care l-ar fi primut cadou chiar de la noul iubit.

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu ar avea o nouă relație:’Mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău’

Citește și: Prima imagine cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în Maldive.Cum au fost surprinși cei doi

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani:„Când ajung prin piață, iau mai ieftin'/ EXCLUSIV

Citește și: DJ Pascal va fi înmormântat de prieteni.Familia refuză să vină în România

Claudia Pătrășcanu: „Întâi trebuie să divorțeze”

Claudia Pătrășcanu își dorește ca divorțul să fie finalizat cât mai repede pentru ca Gabi Bădălău să fie fericit cu cine își dorește. Vedeta vrea să se ocupe în continuare de creșterea copiilor, care sunt cei mai importanți în acest moment.

‘Dacă vor să se căsătorească să se căsătorească, dar întâi trebuie să divorțeze. Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc'. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi.’, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu: „Nu m-a despărțit Bianca de Gabi”

Claudia Pătrășcanu susține că nu are ce să-i reproșeze Biancăi Drăgușanu. A subliniat că nu ea a despărțit-o de Gabi Bădălău și că e o femeie frumoasă. Claudia nu exclude ca, la un moment dat, copiii să stea la aceeași masă cu actuala parteneră a tatălui lor și cu fetița ei.

‘Nu m-a despărțit Bianca de Gabi. E o femeie frumoasă, nu am ce să zic.

La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea.

Gabi știe, pentru că… chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul‘, a subliniat Claudia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton