Bianca Drăgușanu are planuri de nuntă cu Gabi Bădălău: „Voi avea trei rochii”

 Mirea Roxana
.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă au o relație pe care preferă să o păstreze departe de ochii curioșilor, cei doi nu ezită să își facă planuri de viitor. În plus, vedeta deja își imaginează cum va arăta îmbrăcată în cele trei rochii de mireasă pe care vrea să le poarte la nunta cu Gabi Bădălău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu pare că și-a găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău. În plus, cei doi își fac deja planuri de nuntă, însă nu trebuie să uităm că există un lucru care îi împiedică să își unească destinele, ci anume divorțul lui Gabi Bădălău și al Claudiei Pătrălcanu. În acte, cei doi sunt încă soț și soție. Chiar și așa, Bianca Drăgușanu știe deja că va avea trei rochii de mireasă la nuntă.

b1-4b1-4

În momentul ăsta sunt fericită, sunt bine, sunt sănătoasă. Cred că ce este mai bun, abia acum urmează. Nu știm ce va fi, eu mă ma văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii', a spus Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

Citește și: O nouă lovitură pentru Gabi Bădălău.Judecătorii i-au respins cererea de a ieși cu copiii din țară

Citește și: Momente de panică pentru Bianca Drăgușanu, după ce și-a pierdut fiica în parc:„Vedeam numai scena cu băiatul ucis de câini'

Citește și: Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, noi detalii despre starea de sănătate a artistului:„Familia se pregătea de înmormântare'

Citește și: Cine este Nikolina, fiica secretă a lui Damian Drăghici.A venit în România în 2018

Bianca Drăgușanu și-ar dori un copil cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu are numai cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău, despre care spune că este un tată extraordinar. Fiul de milionar are doi copii cu Claudia Pătrășcanu, iar Bianca este convinsă că acesta va obține custodia fiilor lui. Chiar dacă a spus la un moment că nu și-ar mai dori un alt copil, diva pare că s-a răzgândit și nu respinde ideea de a deveni din nou mamă.

Eu îl văd pe Gabi un tată extraodinar, un om echilbrat, corect, implicat în tot ce înseamnă familie. Este un tată exemplar, care face multe sacrificii pentru copii lui, cred că o să îi și obțină', a mai adăugat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro

Bianca Drăgușanu, săgeți către Claudia Pătrășcanu

Cum bine știți, de când Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu, diva și Claudia Pătrășcanu și-au aruncat nenumărate cuvinte grele. Acum, iubita fiului de milionar nu a evitat să îi arunce noi săgeți cântăreței, spunând că „unele nu pot dormi noaptea' pentru că ea este bine.

Nu mă supără nimeni. Numai proștii au mintea odihnită și mă pot supăra. Dacă le adunăm pe toate, nu fac doi bani. Unele nu pot dormi noaptea că eu sunt bine. Cine sunteți voi ca să vă dați cu părerea și de ce credeți că pe mine m-ar interesa ce spuneți voi?', a mai spus iubita lui Gabi Bădălău, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton