Bianca Drăgușanu, pe mâna mascaților: "Un diamant în valoare de 10 milioane de euro". Ce legătură are Andreea Mantea

 Cica Cristina
.

Lacrimi, dezvăluiri incediare, Bianca Drăgușanu pe mâna mascaților. Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele cheie pentru noua ediție Trăiri alături de Andreea Mantea. Prezentatoarea TV a pus la punct o farsă pe care blondina, cel mai probabil, nu o va putea uita curând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu va fi victima unei farse bine orchestrate. „De vină” este chiar Andreea Mantea și totul pleacă de la o simplă vizită.

În noua ediție Trăiri alături de Andreea Mantea, Bianca Drăgușanu va fi supusă unui test destul de dificil.

Bianca-Dragusanu-Andreea-Mantea-1Bianca-Dragusanu-Andreea-Mantea-1

Andreea Mantea a folosit sărbătorile drept pretext pentru o vizită în locuința Biancăi, ocazie de care a profitat de aduce mai multe „daruri”, unele chiar extrem de prețioase.

Bianca Drăgușanu, victima unei farse a Andreei Mantea

Astfel, după ce a pus la punct strategia, Andreea Mantea a pus planul în aplicare, fără să dea înapoi. Astfel că a avut grijă să pună în casa blondinei obiecte valoroase, de care fosta soție a lui Victor Slav nu avea niciun habar.

Ce ați face dacă ați găsi în casa dumneavoastră un diamant în valoare de zece milioane de Euro, și nu este al dumneavoastră? L-ați păstra sau l-ați da Poliției?', acestea ar fi întrebările-cheie al căror răspuns speră Andreea Mantea să-l obțină din partea vedetei.

Rămâne de văzut cum va reacționa Bianca Drăgușanu când mascații și procurorul de caz se vor prezenta la ușă.

Citește și: Cum e Bianca Drăgușanu ca mamă. Ce nu îi tolerează fiicei sale:„Pe mine mama m-a mai smotocit'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și milionarul. Gestul care i-a dat de gol:”Lumina din viața mea”

Citește și: Gestul făcut de Daria Radionova pentru Alex Bodi, în timp ce el o suna pe Bianca Drăgușanu:”Mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi”

Citește și: David, fiul Andreei Mantea, în lacrimi la TV!Ce s-a întâmplat în primul episod al emisiunii „Trăiri cu Andreea Mantea”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton