Bianca Drăgușanu, momente speciale alături de fiica ei, în vacanță: "Te iubesc până la lună și înapoi". Fotografia cu Sofia care a făcut furori

 Cica Cristina
.

Bianca Drăgușanu a pus pe pauză orice altă distracție pentru a se bucura de momente inedite alături de fiica ei, Sofia! Cele două au petrecut câteva zile de vis la malul mării.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a plecat în acest weekend cu Alex Bodi și fetițele la mare, ocazie de care a profitat din plin pentru a se bucura de momente de liniște alături de fiica ei, Sofia.

Cele două par să se fi simțit excelent, iar Bianca, în ipostază de mamă grijulie, a încercat să îi facă fetiței sale vacanța cât mai plăcută.

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit.Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

Blondina a postat mai multe story-uri și fotografii din care reiese nu doar că vedeta și Alex Bodi se înțeleg mai bine ca niciodată, dar și că micuța s-a simțit foarte bine în compania mamei sale.

„E timpul ca tu și Alex Bodi să aveți un băiețel”

„Te iubesc până la lună și înapoi. Sofia mea', a scris Bianca Drăgușanu în dreptul unei fotografii cu fetița ei și a lui Victor Slav.

Citește și: Mădălina Ghenea i-a spus adio iubitului multimiliardar? Declarația care dă de înțeles că s-a rupt lanțul de iubire:„Aș prefera să îmbătrânesc singură'

Precum era de așteptat, fotografia a atras imediat o serie de comentarii, majoritatea pozitive: „Aveți o fetiță incredibil de frumoasă! Să îi dea Dumnezeu sănătate şi multă fericire”, „Ce frumoasă și simpatică e! Mai pune videouri când vorbește spaniola!!! Ps: nu uita sa îi zici „bravo”, „Cât e de frumoasa micuța!”, „Frumoase”, „Ardelencele mele frumoase”, „Frumoasă fetița, seamănă mult cu tati”, „Două răsfațate frumoase!”, „Ce frumoasă e fetița ta!”, „Superbe”, „Oh Doamne, e timpul ca tu și Alex Bodi să aveți un băiețel”, „Așa mamă, așa fiică”.

Bianca-Dragusanu-1Bianca-Dragusanu-1

Sursa foto: Instagram

Citește și: Anamaria și Tudor Ionescu au povestit în premieră cum au trecut peste infidelitatea în cuplu:„A fost cel mai dificil moment din viața noastră'. Ce a însemnat a doua șansă pentru ei / EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton