Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună în Dubai. Ce spune fostul soț al Claudiei Pătrășcanu: ”Sunt un bărbat liber și asumat”

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, au fost surprinși împreună în Dubai. Întâlnirea celor doi în Emirate va stârni multe controverse și va ridica multe semne de întrebare. Gabi Bădălău a făcut primele declarații despre relația cu Bianca Drăgușanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marți, 5 ianuarie, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună într-un magazin de lux dintr-un mall din Dubai (vezi imaginile AICI). Chiar dacă nu și-a încheiat socotelile cu mama copiilor lui, încă soțul Claudiei Pătrășcanu a simțit nevoia să plece din România în Dubai, acolo unde a întâlnit-o pe fosta soție a lui Victor Slav.

Bianca Drăgușanu (11)Bianca Drăgușanu (11)

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au făcut cumpărături de la magazinele de lux din mall și s-au bucurat unul de compania celuilalt. Vedeta a plecat în Dubai înainte de Revelion, acolo unde a petrecut alături de prietena ei, Ramona Gabor. Mulți poate au uitat, însă sora Monicăi Gabor a avut o relație cu Gabi Bădălău în urmă cu mai mulți ani.

Încă soțul Claudiei Pătrășcanu a venit în Emirate în urmă cu câteva zile, mai exact luni, 4 ianuarie. Gabi Bădălău a venit în Dubai alături de Florin Salam și Roxana Dobre, deși i-ar fi plăcut să vină de Revelion, acesta și-a petrecut timpul cu cei doi băieți ai săi, potrivit Cancan.

După ce au apărut imaginile cu ei doi, Gabi Bădălău a făcut primele declarații despre relația pe care o are în prezent cu Bianca Drăgușanu. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a recunoscut că s-a văzut cu vedeta, însă nu ar fi nimic mai mult decât o relație de prietenie.

Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața', a spus Gabi Bădălău pentru Spynews.

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi!Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Primele imagini cu Alex Bodi, după ce a ieșit din închisoare. Reacția neașteptată a fostului soț al Biancăi Drăgușanu când a văzut că e filmat

Citește și: Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi: 'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Citește și: Claudia Pătrășcanu scoate AS-ul din mânecă și îl acuză pe Gabi Bădălău că ar avea o amantă: „Minciuna are picioare scurte”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi făcut Crăciunul împreună

Se pare că întâlnirea din Dubai nu este prima, pentru că cei doi și-ar fi petrecut Crăciunul în Poiana Brașov alături de mai mulți prieteni. A doua zi după Crăciun, Bianca Drăgușanu a petrecut alături de Florin Salam și Roxana Dobre, unde ar fi fost prezent și Gabi Bădălău.

Cu siguranță când va afla despre această întâlnire nu-i va pica deloc bine Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău s-a iubit de-a lungul anilor cu multe vedete din România, precum Adelina Pestrițu, Ramona Gabor, Andreea Mantea, iar recent s-a scris ca ar fi avut o idilă și cu Daniela Crudu.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton