Bianca Drăgușanu, fără extensii! Cum arată părul natural al vedetei: "Este mult prea creț pentru a-l suporta"

 Cica Cristina
.

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele asumate, care nu s-au ferit să vorbească despre intervențiile chirurgicale sau despre trucurile la care apelează în numele frumuseții. Nu a ascuns niciodată că are extensii, iar acum a decis să le arate fanilor cum este, de fapt, părul ei natural! Iată cum îi stă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu are grijă de ea și la fiecare apariție urmărește să fie impecabilă! Vedeta, nu doar că a apelat în repetate rânduri la ajutorul esteticienilor, dar se bazează și pe munca hairstiliștilor. Blondina își pune extensii, uneori chiar și peruci, pentru a arăta exact cum își dorește.

Însă, în realitate, părul ei arată total diferit față de ce vedem pe rețelele de socializare. Are părul foarte creț și nu s-a ferit să-l arate și fanilor ei, în timp ce era la plajă.

Citește și: Iubita lui Dani Oțil – și cu banii luați, și înjurată de fani! Gabriela Prisacariu este la capătul răbdării:„Oameni frustrați!'

Bianca Drăgușanu: „Parcă sunt un fel de bichon maltez sub acoperire”

„El în stadiul lui, în care nu-i fac nimic, arată așa. Este un păr mult prea creț pentru a-l suporta. Și am fost întrebată mai devreme de iubitul meu cu cine vorbesc. Și i-am spus că vorbesc cu părul meu', a spus Bianca într-un Instastory.

Citește și: Verișoara Simonei Halep, nuntă cu 200 de invitați, în plină pandemie de coronavirus!Poliția a intervenit și a întrerupt petrecerea

Mai mult, vedeta a și glumit pe seama podoabei sale capilare crețe:

„Părul meu frumos, știi că eu te iubesc și te ador. Mă simt foarte bine așa creață, cu tine parcă sunt un fel de bichon maltez sub acoperire', a mai transmis iubita lui Alex Bodi.

Citește și: Simona Ghenghe, testată pentru COVID-19:'O furtună de gânduri și griji. O să vă povestesc'

Bianca-Dragusanu-1-2Bianca-Dragusanu-1-2

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton