Bianca Drăgușanu face publice imaginile cu ea desfigurată, după ce a fost snopită în bătaie: "Am greșit pentru că am tăcut și am iertat"

 Cica Cristina
.

Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie și a publicat dovezile! Ea promisese în urmă cu mult timp, când au apărut imagini cu ea în care abia se putea ține pe picioare, că la un moment dat va povesti tot ce s-a întâmplat și va face dezvăluiri bombă. Acum, a decis să facă publice imaginile cu ea bătută.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a decis să rupă tăcerea. Vedeta a postat mai multe fotografii cu ea bătută. Totul a pornit de la imaginea apărută cu ea după ce suferise o operație de blefaroplastie.

Blondina s-a enervat peste măsură că cineva a încercat să o pună într-o postură incomodă așa că a decis să posteze chiar ea imaginile după ce fusese bătută, pentru că este „o femeie asumată', după cum chiar ea a spus.

Bianca-Dragusanu-batuta-1Bianca-Dragusanu-batuta-1

Bianca Drăgușanu a fost bătută: „Așa a fost cel mai rău'

Vedeta a spus că a arătat mult mai rău ca acum și a publicat multe imagini cu ea după ce a fost snopită în bătaie.

Fosta soție a lui Alex Bodi a lămurit că poza apărută cu o seară înainte în presă a fost după operație, însă a recunoscut că a fost bătută și a publicat și dovezile în acest sens.

'Eu știu cine ar fi putut să dea poza, e făcută într-un videocall, am vorbit cu puține persoane atunci. Eu am arătat și mai rău de atât, pentru că am fost proastă și am tăcut. Am arătat mult mai rău pe parcursul ultimilor ani din viața mea. În perioada în care eram așa, a fost cel mai rău.

M-am uitat în arhiva de pe Instagram și sunt trei persoane cu care am vorbit în perioada în care am fost operată. O fată de la Târgoviște, o familie cărora le-am botezat copilul și pe care îi credeam prieteni și o persoană cu care am stat trei ani. Vreți șa deveniți vedete? Vă fac eu vedete, daca asta v-ați dorit. Si o să dau și eu fotografii cu voi. Știu cĂ urma sa dati voi pozele cu mine batută, stiu ca asta urma, dar uite că le-am dat eu singură, că sunt o femeie asumată.

Bianca Drăgușanu: „Încep eu să fac istoricul să vedeți prin ce am trecut'

De ce să dai pozele acum, când eu știu că am vorbit doar cu două persoane? Problema nu e ca apar poze cu mine tumefiată după niște operații pe care le-am făcut, problema e cu persoana care a dat poza cu mine așa. Mi-am asumat faputul că am greșit pentru am tăcut și am iertat, în rest, sunt o persoană căreia nu ai ce să îi reproșezi. O să încep să o fac vedetă pe persoana care a făcut asta. A făcut publice aceste poze după operație, urma să dea aceste poze cu mine bătută. Le dau eu aceste poze. 

Încep eu să fac istoricul să vedeți prin ce am trecut. Ca să nu dea ei poze cu mine, am început să urc. Nu îmi place cum eram, dar sunt mai bine acum.

Bianca Drăgușanu a depus plângere după ce a fost bătută

Poza care e în presă cu plasturii la ochi e în urma unei operații, pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere.

Da, așa arătam eu când am fost snopită în bătaie. Am depus și o plângere și avocatul meu se ocupa de asta. Nu treceți cu vederea prea ușor. Daca te inșală o dată, te va înșela toată viața. Dacă îți dă o palmă, te va bate toată viața. Eu am iertat prea mult și am greșit', a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Citește și: Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu și fiica ei au fost amenințate:'Orice gând că aș fi avut eu vreo legătură…'

Citește și: Daria Radionova, motivul pentru Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie de Alex Bodi?Dezvăluirile făcute de vedetă

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:„Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale'/ EXCLUSIV

Citește și: Costi Diță, primele declarații înainte de noul sezon „Pe bune':„Vreau să fac echipă cu Adrian Minune și Simona Halep'/ EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu: „Nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine'

Bianca susține că nu o mai sperie că altcineva ar putea face publice pozele cu ea și că a lăsat în trecut tot ceea ce s-a întâmplat, iar de acum se scriu noi file din povestea sa.

'Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu, și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj…ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap', a conchis Bianca Drăgușanu pe Instagram. 

Bianca Drăgușanu: „Sunt o femeie independentă, asumată'

Bianca Drăgușanu susține că acum este o femeie fericită, liberă și independentă, care a învățat din greșelile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. De asemenea, vedeta a dat sfatul să nu se treacă ușor peste infidelități sau incidente de acest tip.

'Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii că de la căldură se schimbă.', a mai spus vedeta pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton