Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au vorbit pentru prima dată, după 3 luni de la despărțire. Ce cadou i-a făcut fostul soț

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au lăsat garda jos și și-au vorbit pentru prima dată, la trei luni de la despărțire. Vedeta a avut parte de o surpriză din partea fostului ei soț chiar la atelierul de rochii pe care îl deține în București. Nu ar fi de mirare dacă Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-ar împăca, pentru că nu este prima dată când fac acest lucru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE,GRATIS, AICI!

Încurcate sunt căile dragostei… După ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au declarat clar că nu mai există nicio șansă de împăcare și nu vor să mai audă unul de celălalt, iată că situația s-a schimbat. Deși fiecare este implicat într-o altă relație, sentimentele lor încă sunt puternice.

Bianca Drăgușanu a avut parte de o surpriză neașteptată din partea lui Alex Bodi, chiar la atelierul pe care îl deține în Capitală. Vedeta a primit un buchet uriaș de flori de la fostul soț prin intermediul unei prietene comune. Se pare că apropiata lor își dorește cu orice preț ca cei doi să se împace, așa că l-a sunat pe Alex Bodi în timp ce era cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu 1Bianca Drăgușanu 1

Apelul video i-a făcut pe cei doi să lase garda jos și să vorbească. Se pare că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au exprimat părerile de rău și regretă că nu mai sunt împreună. Cei doi s-ar fi privit în ochi pentru câteva secunde, însă nu și-au spus nimic. Toată discuția ar fi avut loc prin intermediul prietenei comune.

„Bianca și Alex nu au premeditat momentul, dar au acceptat că se întâmplă, ceea ce indică faptul că au lăsat garda jos. Dacă nici Bianca, nici Alex nu ar fi vrut să se vadă sau să se audă, fie și pentru câteva minute, nu s-ar fi văzut. Dar au acceptat. Totul a fost pus la punct de această fată, o cunoștință comună care îi iubește și vorbește mereu cu ei. Vrea să-i împace', au declarat pentru Cancan surse apropiate celebrului fost cuplu.

Se pare că fiica Biancăi Drăgușanu, Sofia, îl îndrăgește foarte mult pe afacerist, iar atunci când l-a văzut în video, micuța s-a bucura extrem de mult și l-a întrebat unde este.

Citește și: Alex Bodi a încercat să ia legătura cu Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu.Ce s-a întâmplat atunci când l-a contactat

Citește și: Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: 'A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare'

Citește și: Daria, noua iubită a lui Alex Bodi, replică usturătoare pentru Bianca Drăgușanu: „Continuă să-ți iei singură buchete de flori”

Citește și: Cum i-a explicat Victor Slav fiicei sale că el și Bianca Drăgușanu sunt divorțați: „De trei zile, Sofia e la mine”. Ce spune despre noua lui iubită

Alex Bodi ar regreta despărțirea de Bianca Drăgușanu

Afaceristul este implicat într-o relație cu Daria Radionova, femeia despre care a spus că este îndrăgostit iremediabil și pe care o va lua de soție. La rândul ei, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Alex Bodi ar regreta tot ce i-a făcut fostei sale soții, Bianca Drăgușanu, și nu ar spune nu unei împăcări. Vedeta încă este rănită după despărțire, iar ca să-l primească înapoi, afaceristul ar trebui să facă astfel încât ea să-l poată ierta pentru tot ce i-a făcut.

„Alex regretă tot ce a făcut greșit față de ea, își dorește să fie fericită. Același lucru îl spune și Bianca. Sunt multe de rezolvat între ei și el ar trebui să facă multe gesturi față de ea ca să o împace.

Vorbim de bătăile, traumele pe care le-a îndurat Bianca. Și timpul în care a înșelat-o. Nu merită. Alex o iubește în continuare, asta știm sigur. Și nici ea nu l-a uitat, deși e foarte rănită', au declarat surse apropiate ex-cuplului pentru sursa mai sus menționată.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton