Bianca Drăgușanu confirmă despărțirea de Gabi Bădălău: „La mine e așa, un du-te vino”

 Mirea Roxana
.

Bianca Drăgușanu a recunoscut oficial că s-a despărțit de Gabi Bădălău. Cei doi avea chiar și planuri de nuntă, însă povestea de dragoste s-a destrămat. Totuși, Bianca Drăgușanu admite că îi merge foarte bine și chiar se pregătește pentru o nouă vacanță în Dubai. Diva nu pare foarte afectată de despărțirea de Gabi Bădălău și a afrimat că la ea este mereu „un du-te vino'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a recunoscut oficial că ea și Gabi Bădălău s-au despărțit. Totuși, mai toată lumea se aștepta la o a treia nuntă în ceea ce o privește pe Bianca. Din neferire, povestea de dragoste dintre cei doi s-au destrămat, însă Bianca Drăgușanu este o femeie puternică și optimistă, așa că reușește să treacă cu brio peste despărțire.

1-4-21-4-2

Care nuntă? Sunt despărțită! La mine e așa, un du-te vino, de nici eu nu mai știu! Deocamdată îmi merge bine. Oficial îmi merge bine, restul nu mă interesează! Nu mă las afectată de chestii superficiale. Sunt prea puternică! Problemele nu există pentru mine, sunt într-o vacanță continuă, tot anul. Mâine plec iar la Dubai', a declarat Bianca Drăgușanu, pentru click.ro, la petrecerea VIVA!.

Citește și: De ce au ajuns să se certe Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 7 ani de la divorț

Citește și: Cătălin Botezatu a spus adevărul despre scenele intime cu Bianca Drăgușanu din pădurea Băneasa:„S-a întâmplat'

Citește și: Ilie Năstase s-a demascat singur la Masked Singer:„Mă dor toate'

Citește și: Naomi și Florin Ristei, adevărul despre inelul misterios. Ce spun despre căsătorie:„Niște acte…'/ EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu: „Am un avocat care se ocupă de procese'

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu se află în plin proces cu fostul soț, Alex Bodi, căruia i-a deschis dosar penal pentru agresiune și violență domestică, după ce a agresat-o fizic. Vedeta spune că are un avocat care se ocupă de procese, așa că, atunci când este în vacanță, pe ea nu o deranjează nimeni.

Am un avocat care se ocupă de procese. Eu, când sunt în vacanță, pe mine să nu mă deranjezi cu nimic!', a mai spus vedeta pentru sursa citată anterior.

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu este foarte împlinită pe plan financiar și nu are d ece să se plângă, având în vedere că toate afacerile îi merg strună.

Bianca Drăgușanu nu are probleme financiare

Pe plan fianciar îi merge foarte bine Biancăi Drăgușanu. Aceasta a spus că ea are mai multe afaceri și chiar a mai prelungit contractul cu firma de videochat pe încă doi ani. La un moment dat, Bianca a declarat în cadrul unei emisiuni TV că a primit 100.000 de euro pentru că și-a vândut imaginea timp de 3 luni firmei respective de videochat.

 „Nu exista probleme financiare, nu am așa ceva. Nu am doar o singură afacere. Am o afacere cu blănuri, alta cu geci de piele, cu costume de fitness. Eu vând aur. Aurul nu o să moară niciodată. Am prelungit contractul cu videochatul pe doi ani. Eu sunt bine, copilul e bine!', a mai declarat Bianca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton