Bianca Comănici, dispusă să-i dea o șansă lui Iancu Sterp: „Am o simpatie aparte pentru el”

 Mirea Roxana
.

Bianca Comănici recunoaște că între ea și Iancu, fratele lui Culiță Sterp, există o atracție care nu mai poate să fie trecută cu vederea. În plus, câștigătoarea de la Puterea Dragoste, emisiune difuzată la Kanal D, are o simpatie aparte pentru Mama Geta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe cât de iubită este de publicul ei, care a desemnat-o de două ori câștigătoare la Puterea dragostei, Bianca Comănici nu este încă împlinită în dragoste. Cupidon o vânează și zvonul care anunța că între ea și Iancu, fratele lui Culiță Sterp, ar fi ceva mai mult decât o prietenie are șanse să se transforme într-o poveste de iubire.

bn-2bn-2

Prezentă în weekend pe litoral, unde a participat la deschiderea Russian Aestetic, cea mai nouă clinică de chirurgie estetică din Constanța, Bianca Comănici a confirmat că există atracție între ea și Iancu. Mai mult de atât, frumoasa de la Kanal D pare să fie în relații din ce în ce mai apropiate cu mama Geta, mama lui Iancu.

Citește și: Ana Morodan și Killa Fonic au avut o relație secretă:„M-a cerut în căsătorie'

Citește și: Oana Roman, prima declarație despre cearta cu Vica Blochina:„M-a dezamăgit foarte tare'

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Imagini exclusive de la nunta cuplului Roxana Ionescu – Tinu Vidaicu.De ce nu au făcut cununia religioasă și petrecerea în aceeași zi

Bianca Comănici: „Am o simpație aparte pentru Iancu'

În plus, Bianca Comănici a specificat că o leagă amintiri frumoase de Iancu Sterp și că are o simpatie aparte pentru acesta.

Într-adevăr, cred că Iancu ar fi singura persoană care, să zicem, ar avea o mică șansă, pentru că, a fost ceva în trecut între noi doi. Au fost niște momente frumoase și am rămas în relații foarte bune. Ce-i drept, am o simpatie aparte față de el, dar nu am încercat niciodată o relație. Probabil nu a fost momentul potrivit. Dar, poate o să fie, de ce nu?!' , ne-a spus Bianca Comănici despre Iancu Sterp.

Norocoasă de fel, Bianca Comănici pare să fi intrat și în grațiile mamei Geta, respectiv viitoarei soacre', care are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Din păcate însă, începutul de vara a prins-o singură pe dubla câștigătoare de la „Puterea dragostei'.

Bianca Comănici: „Mă simt mai bine singură'

După o ruptură urâtă de iubitul ei, Livian Pop și un proces intentat tatălui acestuia, Nelson Mondialul, Bianca Comănici și-a pus viața sentimentală pe pauză pentru a se cunoaște mai bine. De câteva luni, frumoasa de la Kanal D este singură și așa crede că va rămâne pentru un timp.

Să fiu sinceră, nu sunt prea disponibilă momentan. Din punct de vedere sentimental, nu consider că am nevoie de cineva în momentul acesta, mă simt mai bine singură. Abia acum am descoperit secretul fericirii, când mi-am dat seama cât de frumoasă este viața de una singură. Mă consider o femeie independentă. În trecut, aveam tendința de a căuta fericirea în alte persoane, când, de fapt, fericirea era în mine și în felul meu de a fi și întotdeauna tindeam să exagerez puțin. Acum, sunt bine. Sunt mulțumită de mine și nu cred că ar avea cineva șanse. Dar, stiți cum se spune, niciodată să nu spui niciodată', ne-a declarat Bianca Comănici, la lansarea noii clinici estetice de pe litoral.

Sursa Foto: Instagram, Liviu Florian Vlăsceanu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton