Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au împăcat? Fosta concurentă a ieșit la cumpărături cu soacra

 Stamen Diana
.

Berna și Philip de la Puterea Dragostei pare că s-ar fi împăcat, după ce fosta concurentă s-a dat de gol. Blondina a fost surprinsă alături de mama tânărului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După multe împăcări și despărțiri, se pare că cei doi formează din nou un cuplu. Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au împăcat, dacă ar fi să ne luăm după apropierea blondinei de mama fostului ei iubit. Până acum niciunul dintre cei doi nu au confirmat că formează un cuplu din nou.

133979335-240409757514632-5870625113521524077-n133979335-240409757514632-5870625113521524077-n

Berna de la Puterea Dragostei a mers la cumpărături alături de mama lui Philip și a filmat întreg momentul. „Blondele, frumoasele! Ia uitați-o pe frumoasa mea! Am ieșit la cumpărături cu SOACRAMEA', a scris Berna pe contul de socializare, în dreptul unei filmări în care apare alături de mama lui Philip, cel de care se despărțea cu scandal în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Cristina Mihaela Dorobanțu a plecat de la Puterea Dragostei.Prezentatoarea s-a enervat cumplit

Citește și: Livian și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, o nouă împăcare?”E decizia ei dacă îl acceptă”

Citește și: Andra Volos a atacat-o dur pe Aya de la Puterea Dragostei:”Există persoane reale care arată așa”

Citește și: Bogdan Mocanu, de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre femeia vieții lui:„Mama vrea și acum să mă împac cu ea'

Berna anunța despărțirea de Philip de la Puterea Dragostei

În urmă cu câteva luni, fosta concurentă de la show-ul matrimonial de la Kanal D anunța despărțirea de iubitul ei. Berna și Philip de la Puterea Dragostei pare că acum s-au împăcat, iar lucrurile ar fi revenit la normal între cei doi.

„În ultima perioadă nu ne-am mai înțeles și au intervenit toate geloziile posibile si din partea mea si din partea lui. Când intervine gelozia se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri mărunte. Priviri și din partea mea și din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel.

Nu eram așa, în casa Puterea dragostei eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă s-a produs o ruptură. Dacă aș ști, v-aș spune. Totul s-a întâmplat încetișor. De înșelat nu este vorba, dar sper să nu fie asta problema. Încă îl iubesc pe Philip', a declarat Berna la Teo Show, în urmă cu câteva săptămâni.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton