Bella Santiago s-a bătut cu o femeie pentru un bărbat: ”Eram în club, s-a speriat”

 Cruceru Cristina
.

Bella Santiago s-a bătut cu o femeie pentru un bărbat. Fosta asistentă TV a făcut dezvăluiri inedite, într-o emisiune. Cântăreața a povestit cu lux de amănunte, un incident hilar, care a avut loc în urmă cu câțiva ani buni. Artista a spus și de ce s-a ajuns la o astfel de reacție din partea ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bella Santiago s-a bătut cu o femeie pentru un bărbat. Bella Santiago este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi din țară. Artista, de origine filipineză, locuiește de ani buni în România, țară care i-a devenit casă. Vedeta s-a căsătorit cu un român, artist și el, alături de care este cea mai fericită. Fosta asistentă TV se bucură de un succes enorm pe plan profesional, dar și sentimental.

Bella-SantiagoBella-Santiago

Frumoasa cântăreață este o fire pasională, directă și nu ezită să spună lucrurilor pe nume. Fosta participantă de la Eurovision a dat cărțile pe față și a făcut dezvluiri inedite, din trecutul ei. Aceasta a vorbit și despre relația cu soțul ei, viața în România și carieră.

Citește și: Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show. Ce rol are fiecare

Citește și: Cine este Bella Santiago, noua concurentă Bravo, ai stil! A câștigat X Factor

Citește și: Britney Spears și Madonna, sărut pasional la nuntă. Au recreat momentul faimos de pe scena MTV, din 2003

Citește și: Concertul lui Florin Salam, întrerupt de polițiști, pentru percheziții. Ce au constatat oamenii legii 

Bella Santiago s-a bătut cu o femeie pentru un bărbat

Bella Santiago a fost prezentă în emisiunea moderată de Oana Radu, unde a făcut dezvăluiri inedite din trecutul ei. Cântăreața a povestit, un episod din viața ei sentimentală, când s-a bătut cu o femeie, pentru un bărbat. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca artista să reacționeze așa, nici măcar iubitul ei de la acea vreme.

'Eram în club cu un iubit. Eram mai tânără atunci și eram pe terasa unde cântam. Nu s-a întâmplat în România. La un moment dat, eu eram pe scenă și cântam și l-am văzut pe fostul meu iubit cum a venit o față lângă el și l-a luat în brațe. M-am uitat la ea și i-am zis: Mă, e al meu! S-a uitat fata la mine și și-a dat părul pe spate și a plecat. Iubitul meu de atunci s-a speriat, m-a întrebat de ce am reacționat așa, dar i-am explicat că nu trebuia să se întâmple asta dacă eram împreună', a spus Bella Santiago la Detectorul de minciuni.

Ce a sfătuit-o soțul pe Bella Santiago

Cântăreața a mărturisit că acordă foarte multă încredere în oameni, lucru care nu ar fi tocmai bun. Se pare că soțul ei a sfătuit-o să-și schimbe atitudinea.

„Sunt naivă, oamenii îmi câștigă repede încrederea. Eu le acord foarte repede încrederea mea, iar acesta este un defect. Soțul meu mă învață mereu că nu e bine să fiu așa, că mai bine ar trebui să fiu mai deșteaptă', a mai spus artista.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton