BCR încheie colaborarea cu George Buhnici, după declarațiile lui șocante la adresa femeilor: „Vedem diferit lucrurile”

 Borcilă Andreea
.

BCR a anunțat că încheie colaborarea cu George Buhnici, după declarațiile șocante ale jurnalistului din ultima perioadă. Compania a așteptat ca fostul om de televiziune să vină cu o explicație în spațiul public, după ce a criticat femeile cu celulită și vergeturi și a spus despre soția sa, Lorena, că „arată ca o minoră'. George Buhnici a promovat în ultimele luni aplicația de banking inteligent George by BCR atât în cadrul podcastului său, cât și pe contul său de Instagram.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

BCR a anunțat, printr-un comunicat de presă, că încheie colaborarea cu George Buhnici, după afirmațiile care au apărut în spațiul public, în ultimele zile. Jurnalistul a fost prezent la Neversea, celebrul festival de muzică din Constanța, organizat în perioada 7-10 iulie 2022. Nu a mers singur, ci alături de soția sa, Lorena, și de prieteni.

george-buhnici-10-1george-buhnici-10-1

Acolo, vloggerul a dat un interviu pentru cei de la Antena Stars, criticând femeile care vin la mare și au celulită și vergeturi. Mai mult, se simte norocos pentru că partenera sa de viață „arată ca o minoră’. 

Citește și: Iulia Albu reacționează dur la afirmațiile lui George Buhnici:„Când îți permiți să critici toate femeile din univers si să sexualizezi minorele, toți…'

Citește și: Gabriela Firea, mesaj dur la adresa lui George Buhnici:”E dreptul femeilor să decidă pentru viața și corpul lor”

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, nu a primit nicio daună, după ce a fost agresată:„E între ea și Dumnezeu de aici încolo'

Citește și: Dan Negru, dezamăgit de Băile Herculane:”Noi am făcut-o praf”

BCR încheie colaborarea cu George Buhnici

George Buhnici a promovat în ultimele luni aplicația de banking inteligent George by BCR atât în cadrul podcastului său IGDLCC (Informații gratis despre lucruri care costă), cât și pe contul său de Instagram. Recent, BCR a anunțat, printr-un comunicat de presă, că încheie colaborarea cu George Buhnici, după afirmațiile care au apărut în spațiul public, în ultimele zile. Aflat la festivalul Neversea din Constanța, la începutul lunii iulie, celebrul jurnalist a declarat că vrea să vadă la plajă femei fără celulită și vergeturi și, totodată, se simte norocos că are o soție care „arată ca o minoră'.

Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapa. Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public. Totuși, am crezut și credem în a doua șansă, nu în execuții sumare, în piața publică.

Continuăm să credem că orice greșeală se repară mai ales cu implicarea celui care a greșit. Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului. Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile.

L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el. Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită', este comunicatul integral al băncii comerciale.

De la ce a pornit scandalul cu George Buhnici

Aflat la festivalul Neversea, în perioada 7-10 iulie, George Buhnici a dat câteva declarații pentru reporterul de la Antena Stars. În urma afirmațiilor făcute, mai multe vedete, organizații, internauți, au reacționat vehement la cele spuse de jurnalist. Jurnalistul a intrat inclusiv în vizorul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării. 

Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze. Suntem la festival, putem să dăm vina pe orice (…). Bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul.

Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!, a declarat George Buhnici la Antena Stars.

Explicația lui George Buhnici de pe blog

Fosta vedetă de la Pro TV a încercat să-și motiveze răspunsul, printr-un mesaj postat pe blogul său. 

Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică. Sunt norocosul soț al unei femei frumoase, alături de care trăiesc de prin 2007.

La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente. Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.

Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram.

Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor?. Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia, a scris jurnalistul pe site-ul său.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton