Aylin Cadir, partenera lui Ovidiu Danci de la Dansez pentru tine, mesaj emoționant după moartea lui. S-au văzut înainte cu puțin timp ca balerinul să moară: ”O să ne fie dor”

 Stamen Diana
.

Au fost parteneri la 'Dansez pentru tine', iar viața i-a despărțit acum definitiv. Aylin Cadir este profund îndurerată după moartea prietenului ei, Ovidiu Danci.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce au fost eliminați din concurs, cei doi au rămas în relații foarte bune și au păstrat o relație de prietenie care a rezistat de-a lungul anilor.

În urmă cu mai puțin de o lună, Aylin Cadir și Ovidiu Danci s-au revăzut și s-au fotografiat împreună, sigur nu știau că atunci era ultima dată când se mai vedeau.

'Bye-bye, baby! O să ne fie dor. 🖤 Imaginile sunt din videoclipul piesei Crezi în mine filmată în urmă cu 9 ani, în sala de repetiție de la Dansez pentru tine'. Ne rămân amintirile.', a scris Aylin Cadir pe una dintre rețelele de socializare.

Ovidiu Danci a murit la 39 de ani

Ovidiu Danci a murit, la doar 39 de ani, după ce ultima perioadă a vieții și-a petrecut-o mai mult în spital, în lupta cu o boală neiertătoare. Din păcate, fusese diagnosticat recent cu două afecțiuni grave, printre care și o formă agresivă de leucemie.

Ovidiu Danci a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița joia trecută și transferat la Terapie-Anestezie Intensivă vineri. Din păcate, starea sa de sănătate s-a agravat în ultimele zile, iar vestea tristă a fost dată de colegii de la școala de balet al cărei fondator era și care îi purta numele.

Aylin-Cadir-și-Ovidiu-Danci-3Aylin-Cadir-și-Ovidiu-Danci-3

Citește și: A murit Ovidiu Danci! Celebrul balerin de la Dansez pentru tine avea doar 39 de ani

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton