Aurel Ciuculete, declarație tăioasă după aflarea veștii că fostul cumnat, Cornel Galeș, a murit: „Fiecare cum își așterne așa doarme!”

 Dumba Gabriela
.

Aurel Ciuculete s-a arătat surprins de moartea fulgerătoare a lui Cornel Galeș, fostul său cumnat, care se mutase în Spania de mai bine de un an, împreună cu noua iubită. Fratele regretatei Ileana Ciuculete a oferit o declarație tăioasă presei, imediat ce a aflat de moartea lui Cornel, precizând că „fiecare cum își așterne așa doarme!'.

Aurel și Ileana CiuculeteAurel și Ileana Ciuculete

Sunt surprins de vestea pe care mi-o dați! Dar, fiecare cum își așterne așa doarme. Dumnezeu, el le îndreaptă pe toate. Nu m-ar încânta dispariția lui, să nu credeți asta. Dar, a căzut mult Cornel Galeș, iar scara pe care a fost ridicat, s-a dărâmat. Nu m-a mai interesat viața acestei persoane ingrate. Acest personaj a dispărut din anturajul familiei noastre', a declarat Aurel Ciuculete pentru wowbiz.ro.

„Îmi pare rău ca om, să dea Dumnezeu să îl odihnească în pace, nu-i doream moartea.”, a spus Aurel Ciuculete, la România TV.

S-au certat prin tribunale, pe averea Ilenei

Ileana Ciuculete a murit în urmă cu doi ani și, de atunci, Cornel Galeș s-a războit prin tribunale cu rudele fostei sale soții, miza fiind averea artistei de muzică populară. În urmă cu fix un an, judecătorii au dat verdictul privind succesiunea averii acesteia. Cornel Galeş trebuia să le achite băieţilor artistei o cotă parte din vila în care a stat cu aceasta, dar şi din drepturile de autor ale cântecelor ei.

Mugurel şi Cristian Sfetcu, băieții regretatei Ileana Ciuculete, au aflat atunci că soţul artistei, Cornel Galeş, a vândut imobilul în care a locuit acesta cu mama lor, tranzacţia având loc în timp ce ea se afla pe patul de spital. Mugurel şi Cristian au aflat că Galeş a vândut casa cu mai mult de cât le-a spus, adică 182.000 de euro şi nu 91.000 de euro, şi au acuzat chiar că mama lor, bolnavă fiind, a fost forţată de bărbat să semneze pentru vânzarea vilei.

Astfel, anul trecut s-a decis în Instanță că răposatul Cornel Galeş trebuia să le dea băieţilor Ilenei Ciuculete câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor, potrivit Click!.

S-a împărţit jumătatea de casă de 91.000 de euro din cei 182.000 de euro, la cât a fost vândută casa. O pătrime din jumătatea de vilă i-a revenit lui Galeş, iar trei pătrimi le-au revenit copiilor', după cum a explicat avocatul Teodor Popa, cel care i-a apărat pe băieţii artistei, pentru Click!.

Ileana Ciuculete a murit la 64 de ani, pe 14 martie 2017, răpusă de ciroză.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton