Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020: "Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020. E celebru în special pentru rolurile de „băiat rău din seriale, care i s-au potrivit mănușă. Augustin Viziru a devenit tată la 40 de ani și, de atunci, viața lui s-a schimbat cu 180 de grade. Desigur, nu l-au părăsit spiritul competitiv și nici determinarea, care, acum, cu atât mai mult ies la iveală. Iar asta și pentru că i-a promis fiicei sale că, de data asta, va fi marele câștigător la Ferma.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Augustin Viziru este marele câștigător Ferma 2020. El a jucat finala cu Elena Chiriac și a reușit să câștige marele trofeu și premiul de 50.000 de euro. Înainte de finală, Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020, ne-a acordat un interviu, în exclusivitate.

Augustin, ai fost la un pas să câștigi Ferma, prima oară când ai participat, însă de la bal ai ajuns la spital, la propriu! Ce ai simțit atunci și cum te-a ajutat experiența anterioară în noul sezon?

În prima fază, nici nu am conștientizat foarte bine ce s-a întâmplat. Adrenalina m-a făcut să nu realizez ce am pățit, abia la spital am realizat ce gravă a fost accidentarea. Nu știu dacă m-a ajutat experiența de la primul sezon pentru că nu a avut nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat acum. Au fost complet diferite toate lucrurile, jocul s-a desfășurat complet diferit.

Ai rămas cu sentimentul că ai lăsat lucrurile neterminate sau ce te-a făcut să accepți din nou provocarea Ferma?

Eu jucam biliard, iar de cinci ani, de la accidentare nu am mai putut juca, ceea ce m-a frustrat foarte tare. Ideea că am fost aproape de trofeu și nu am putut să-l câștig, m-a enervat tare. Și când am primit propunerea din acest an, nu am stat pe gânduri. O să-ți admit că eram decis să nu mai accept alte emisiuni de genul… dar pur și simplu nu am putut refuza.

Citește și: Mama lui Augustin Viziru, detalii despre accidentul vascular suferit.„Nu pot să văd cum băiatul meu trece prin clipe grele'

Citește și: Mihai Onilă a divorțat, după ce i-a murit copilul. Acum, s-a îndrăgostit:cine e noua lui iubită

Citește și:Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice.Nici măcar ea nu se mai recunoaște!

Citește și: Viviana Sposub, ritual ciudat înainte de o noapte de amor cu George Burcea. Ce face tânăra:„Eu nu am mai auzit așa ceva'

Nu ai rămas cu niciun sentiment de teamă? De ce ți-a fost cel mai tare frică în Ferma din acest sezon?

Sincer, în acest sezon, ca niciodată, fiind tătic, am început să nu mă mai duc cu capul înainte. Și într-un joc cu probe periculoase, se poate întâmpla oricând orice, așa că eram reticent. Dar era și orgoliul mare și-mi doream să pot să demonstrez că aș putea câștiga Ferma!

Augustin-Viziru-1Augustin-Viziru-1

Augustin Viziru: „Jocul nu-ți permite să fii corect ca-n viață”

Ești corect și direct și nu te temi să spui lucrurilor pe nume. Câte probleme ți-au adus aceste calități în concurs? Dar de-a lungul timpului, în viața de zi cu zi?

În viață, așa este, am pierdut destul de mult, fiind atât de direct și tranșant de multe ori, dar satisfacția mea față de sine este una extraordinară, nu plec capul în fața nimănui, tocmai pentru că nu tolerez și nu fac compromisuri. Și atunci pot sta de vorbă cu oricine, nu mă sperie absolut nimic și simt că nu pot fi ușor dărâmat.  

Concursul a fost construit de niște oameni foarte deștepți, iar acolo au fost multe creiere care au gândit jocul. Așa că trebuie să taci în anumite situații, să faci și strategii, iar jocul nu-ți permite să fii corect ca-n viață, 100%. Numai că în acest sezon eu am fost corect și transparent, chiar dacă nu am spus tot în anumite situații, dar am fost mereu corect.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton