14 ani de la moartea Laurei Stoica. Detalii mai puțin știute despre povestea de dragoste cu un comentator sportiv: "Cred că am dezamăgit-o foarte tare"

 Cica Cristina
.

Au trecut nu mai puțin de 14 ani de la moartea îndrăgitei artiste Laura Stoica. Dispariția ei a lăsat un gol imens în sufletele tuturor și mulți încă se mai arată interesați să mai afle detalii din timpul vieții cântăreței.

Laura-Stoica-1Laura-Stoica-1

Pe data de 9 martie 2006, Laura Stoica, pe atunci însărcinată, a murit în urma unui accident rutier. Se îndrepta spre București, după ce susținuse un concert în Urziceni. Era însoțită de Cristian Mărgescu, cel cu care urma să se căsătorească. Cei doi erau împreună de doi ani și erau extrem de fericiți că urmau să devină părinți. A fost tragedie fără margini care a îndurerat o întreaga țară.

Ceea ce puțini știu în legătură cu viața vedetei este că aceasta a avut o relație cu Emil Grădinescu, care s-a arătat extrem de afectat de dispariţia Laurei Stoica. După evenimentul regretabil care i-a curmat viața, celebrul comentator sportiv a relatat câteva detalii despre povestea lor de dragoste.

„Ne cunoșteam de o lună, o lună și ceva, eram la început și am întrebat-o: «Mă duc la vânătoare la Reșița. Vrei să vii cu mine?». Ea a zis: «Da, dar dormim în camere separate» (…) Era un om foarte curat. Puteai să mergi pe mâna ei cu ochii închiși. Era o idealistă, uneori chiar naivă, dar avea un suflet bun”, a precizat el, în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro.

Fostul iubit al Laurei Stoica: „Îmi tot sună în cap piesele ei”

Povestea lor de iubire nu a ținut mult, Emil asumându-și vina pentru eșec, pentru că el ar fi trecut prin momente extrem de grele exact în aceeași perioadă în care se întâlnea cu Laura Stoica. Consideră că a dezamăgit-o extrem de tare, mărturisind totodată că încă îi sună piesele ei în cap.

„Cred că eu am fost de vină. Eu veneam și după tragedia cu soția mea, eram confuz, ciudat. Era o perioada mai ciudată în viață mea. Cred că am dezamăgit-o foarte tare. Da, eu am fost de vină (…) Îmi tot sună în cap piesele ei, «Cui îi pasă» mai ales. I-aș mai spune și că am visat-o destul de des înainte de a muri și sper că există viață de apoi, pentru că sunt sigur că ea va fi acolo, printre cei buni”, a mai spus el.

Emil Grădinescu s-a căsătorit ulterior cu Carmen Trandafir și împreună au o fetiță.

Foto: arhiva VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton