Au început preselecțiile pentru „Insula Iubirii”, sezonul 6! Cine se poate înscrie

 Mirea Roxana
.

Au început preselecțiile pentru „Insula Iubirii', sezonul 6, de la Antena 1. Anul trecut, castingul show-ul „Insula Iubirii' a fost sistat din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, producătorii emisiunii au reluat preselecțiile pentru „Insula Iubirii', sezonul 6. Iată ce condiții trebuie să îndeplinească cei care vor să aibă parte de o experiență de neuitat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Au început preselecțiile pentru „Insula Iubirii', sezonul 6, de la Antena 1. Vești bune pentru fanii emisiunii „Insula Iubirii'! Producătorii emisiunii au reluat preselecțiile pentru show-ul de dating. Anul trecut, castingul a fost sistat din cauza pandemiei de coronavirus.

i-6i-6

În plus, filmările de anul trecut se mutaseră pe o insulă din Thailanda în Republica Dominicană. Acum, nu se știe care este locația pe care producătorii au ales-o pentru a filma sezonul 6 al emisiunii „Insula Iubire'. Pe de altă parte, nu se cunosc detalii nici în legătură cu data la care noul sezon al show-ului va fi difuzat pe micile ecrane.

Citește și: Divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Mesajul transmis de impresară:„Tu ești…'

Citește și: Fostă concurentă de la Burlacul, show pentru adulți pe internet!A părăsit emisiunea înainte de marea finală

Citește și: Totul despre petrecerea de cununie a Simonei Halep.Antrenorul sportivei, marele absent de la eveniment

Citește și: Ioana Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere la nunta Simonei Halep.Ce surpriză i-a pregătit Ilie Năstase

Au început preselecțiile pentru „Insula Iubirii', sezonul 6

Au început preselecțiile pentru „Insula Iubirii', sezonul 6. „Insula Iubirii' este emisiunea în care concurenții pot afla cine sunt cu adevărat, dar și dacă pot avea încredere deplină în partenerul de viață. Show-ul de dating este gata să întâmpine noi cupluri curajoase care doresc să pornească în aventura vieții lor și să își testeze relația.

Cuplurile care nu se văd altfel decât împreună, dar și tinerii dornici de distracție și cu putere de seducție, se pot înscrie la „Insula Iubirii', sezonul 6, pe casting.a1.ro. Prezentatorul emisiunii va fi Radu Vâlcan, care este nerăbdător să îi cunoască pe noii concurenți.

Radu Vâlcan va prezenta „Insula Iubirii'

Radu Vâlcan de-abia așteaptă să îi cunoască pe noii concurenți de la „Insula Iubirii'. Acesta este de părere că show-ul este un exercițiu bun pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă un cuplu.

„Din experienţa de până acum, cred că Insula Iubirii este un exerciţiu bun pentru a învăţa să ştii să îl asculţi pe cel de lângă tine pentru a înţelege mai bine problemele cu care se confruntă şi ca să poţi să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăşi un impas.

Aşa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al şaselea sezon care chiar îşi doresc să afle cine sunt cu adevărat', a declarat Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii', potrivit a1.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton