Au fost reluate filmările pentru Te cunosc de undeva, după ce vedetele de la Antena 1 infectate cu COVID-19 s-au vindecat

 Stamen Diana
.

Au fost reluate filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva, după ce show-ul a fost oprit, fiind depistate mai multe cazuri de COVID-19 printre vedetele de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu, Adriana Trandafir, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș au fost testați în urmă cu câteva săptămâni cu noul coronavirus. Totul s-a întâmplat abia atunci când au început filmările pentru show-ul de la Antena 1.

Acum că toți cei testați pozitiv cu COVID-19 s-au vindecat, filmările pentru Te cunosc de undeva au putut fi relutate. Andreea Bălan s-a fotografiat pe platoul de filmare.

Se pare că situația a revenit la normal și nu mai există niciun pericol de infectare cu coronavirus la Antena 1.

Citește și: Andreea Bălan și Cosmin Seleși, primele declarații, după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Cum a început totul: „Sunt 9 persoane infectate în staff-ul emisiunii Te cunosc de undeva”

Filmările de la Te cunosc de undeva au fost suspendate, după ce au fost descoperite cazuri de COVID-19

Antena 1 a emis o poziție oficială, după ce presa a aflat despre faptul că mai multe vedete au fost testate pozitiv cu COVID-19.

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță’, este comunicatul oficial al postului tv.'

Andreea-Bălan-la-Te-cunosc-de-undevaAndreea-Bălan-la-Te-cunosc-de-undeva

Citește și: Coronavirusul i-a tăiat elanul. Toto Dumitrescu, de pe platoul de filmare de la Te cunosc de undeva, direct pe patul de spital: „Sigur că nu e uşor”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton