Asistenta lui Mihai Morar s-a logodit în secret! Elena Marin, incredibil de sexy într-o rochie cu decolteu adânc

 Oana Popoiag
.
asistenta lui Mihai Morarasistenta lui Mihai Morar

Elena Marin, asistenta lui Mihai Morar de la 'Răi, da buni' s-a logodit în secret cu iubitul ei zilele trecute. Mihai Morar și soția sa au fost alături de tânărul cuplu, iar Elena a fost mai sexy ca niciodată într-o rochie cu decolteu adânc.

Totul capătă sens. După ce în ediția 'Răi, da buni„ ce a urmat după botezul lui Mihai Morar, asistenta s-a scuzat în direct că nu a putut ajunge la fericitul eveniment din viața prezentatorului, este clar acum care a fost motivul.

Asistenta lui Mihai Morar s-a logodit în secret

Spynews a aflat că Elena Marin s-a logodit în secret zilele trecute cu iubitul ei, Andrei, iar Mihai Morar și soția le-au fost alături în cea mai fericită zi din viața lor. Elena a fost extrem de frumoasă și sexy într-o rochie albă, cu decolteu adânc.

'Dragostea se crește, se îngrijește și se binecuvântează. Ne-am crescut și ne-am îngrijit dragostea așa cum am visat, ne-am unit prin logodnă, iar binecuvântarea am primit-o de la cei ce știu ce înseamna dragostea, cu adevarat', acesta a fost mesajul transmis de Elena Marin în social media, mesaj însoțit de fotografia de logondă, unde apare alături de partenerul ei, de Mihai Morar și soția acestuia.

Foto: Instagram

Citește și:

Ioana Simion îi bate obrazul lui Ilie Năstase: „Fostul soţ îmi cumpăra mereu genţi, diamante şi maşini!'

Dana Rogoz, adevărul despre scena de sex cu Răzvan Vasilescu, din filmul regizat de soțul ei: 'A fost foarte dificilă acea secvență, din punct de vedere emoțional'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton