Artistul MC Kevin a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care se afla

 Stamen Diana
.

Veste tristă în lumea muzicii! Artistul MC Kevin a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care se afla. Cântărețul, în vârstă de 23 de ani, tocmai ce se căsătorise în urmă cu două săptămâni, iar familia e în stare de șoc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

MC Kevin, în vârstă de 23 de ani, a murit duminică, după ce a căzut de la balconul hotelului în care se afla. Tânărul artist brazilian se căsătorise în urmă cu două săptămâni cu iubita lui, pe o plajă din Mexic. Soția artistului era Deolane Bezerra și este o avocată specializată în criminalistică, scrie presa internațională.

MC-Kevin-a-murit-2-1MC-Kevin-a-murit-2-1

Tânărul cântăreț se afla într-un hotel din Barra da Tijuca, un cartier din Brazilia. Când au ajuns medicii, MC Kevin încă respira, însă din cauza rănilor grave, organismul a cedat și a murit la spital.

Soția cântărețului brazilian este distrusă de durere și a postat un mesaj emoționant pe una dintre rețelele de socializare. „Ești și vei fi mereu iubirea vieții mele, cea mai frumoasă iubire pe care am avut-o, omul care m-a iubit și m-a admirat cel mai mult! Mergi cu Dumnezeu, băiete, te voi iubi mereu!', a scris Deolane Bezerra.

Mama lui MC Kevin a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la băiatul ei, înainte ca acesta să moară: 'Mama, te iubesc!'.

Citește și: Cum au ales Misha și Connect-R să-și educe fetița, după divorț: „E greu pentru că faci greșeli'/ EXCLUSIV

Citește și: Drama trăită de Oana Lis. Și-a pierdut mama în copilărie, iar tatăl a violat-o: „Cei din familia mea nu au crezut'

Citește și: Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, despre momentele grele în căsnicie: „Fiul meu a venit după ani de tratament'

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil. Și-au declarat public iubirea

Cine a fost MC Kevin, artistul care a murit la 23 de ani

MC Kevin era original din Sao Paulo. El și-a lansat prima melodie în anul 2013. Piesa Trojan Horse a ajuns hit, iar din anul 2019 a adunat milioane de vizualizări pe YouTube.

În trecut, tânărul artist a avut și probleme cu legea, fiind acuzat de calomnie și incitare la violență. La începutul anului 2021, el a adresat injurii unor agenți de poliție și a postat imaginile de la incident pe rețelele de socializare.

În anul 2019, MC Kevin a fost și arestat la un hotel din Belo Horizonte pentru consum de droguri. În prezent, moartea artistului este investigată de oamenii legii pentru a se stabili cu exactitate în ce condiții s-a petrecut tragicul eveniment.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton