Cum se simte Arnold Schwarzenegger, după ce a suferit o nouă operație la inimă. Clipe grele pentru actorul de 73 de ani

 Cica Cristina
.

Arnold Schwarzenegger a suferit o nouă intervenție chirurgicală la nivelul inimii! Actorul a postat o imagine de pe patul de spital și a făcut primele declarații după operație!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Arnold Schwarzenegger trece, din nou, prin clipe dificile! Fostul guvernator al Californiei a suferit o nouă intervenție la nivelul inimii pentru a-i fi înlocuită o valvă aortică.

Actorul se simte excelent după operație. A postat o fotografie pe rețelele de socializare pentru a-și liniști fanii. A ținut să mulțumească echipei de medici care a asistat la intervenție și a dat asigurări că se simte foarte bine.

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan:„Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag'/ EXCLUSIV

Din fericire, totul a decurs bine, iar Terminator a revenit deja în formă!

„Mulțumită echipei de la Cleveland Clinic, am o nouă valvă aortică. Mă simt fantastic şi deja am ieșit la plimbare pe străzile din Cleveland. Mulţumesc fiecărui doctor şi asistentă din echipa mea', a transmis Arnold Schwarzenegger.

Citește și: George Pușcaș s-a despărțit de iubita lui, după un an și jumătate de relație.Fotbalistul este din nou singur

Arnold Schwarzenegger, operație pe cord deschis în 2018

Reamintim că Arnold Schwarzenegger a suferit o intervenție chirurgicală de urgență, în urmă cu doi ani. Actorul a fost operat pe cord deschis și a trecut prin momente de cumpănă în timpul operației de înlocuire a unei valvei aortice.

Citește și: A murit Jerry Jeff Walker, cunoscut pentru melodia „Mr Bojangles'.Artistul avea cancer

Arnold-Schwarzenegger-1Arnold-Schwarzenegger-1

Se pare că această experiență l-a determinat pe Arnold să acorde o atenție deosebită unui stil de viață mai sănătos și mai activ. Nu puține au fost momentele în care actorul a fost surprins în compania iubite sale, Heather Milligan, în vârstă de 45 de ani, în timpul unor plimbări cu bicicletele.

Probleme de sănătate pentru Arnold Schwarzenegger

La 73 de ani, după o lungă carieră în care a produs nenumărate cascadorii impresionante, Arnold Schwarzenegger nu-și mai poate folosi o parte a corpului.

Citește și: Oana Zăvoranu, pregătită să fie mamă, la 47 de ani:„Eu vreau băiat, Alex fetiță!'

Actorul a vorbit într-un interviu pentru revista Mans Health despre exercițiile fizice pe care le face în prezent. Celebrul star din 'Terminator' precizat că își menajează picioarele, care au devenit punctul său slab.

'Nu mai pot face genuflexiuni sau toate acele exerciții grele pentru picioare. Genunchii mi s-au slăbit. Vreau să-i protejez ca să pot schia', a spus Schwarzenegger.

Sursa foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton