Apropieri suspecte între Jador și Elena Ionescu, Splash! Vedete la apă! Imaginile au devenit virale

 Iacob Antonia
.

Jador și Elena Ionescu se numără printre vedetele care au acceptat să participe în noul sezon ‘Splash! Vedete la apă’. Cei doi artiști vor trebui să-și demonstreze abilitățile în privinţa săriturilor în apă. Pe lângă toate acestea, Jador și bruneta mai au timp și de puțină ‘hârjoneală’.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jador și Elena Ionescu au acceptat provocarea verii! Aceștia și-au făcut curaj la ‘Splash! Vedete la apă’ și au sărit de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. În plus, cei doi au fost și protagoniștii unor momente mai intime, ceea ce le-a dat de gând fanilor. 

1-51-5

Manelistul a făcut un gest interzis la ‘Splash! Vedete la apă’! În timp ce își așteptau rândul la săriturile în apă, Elena Ionescu și Jador au uimit pe toată lumea.

Jador și Elena Ionescu, gesturi interzise la ‘Splash! Vedete la apă’

Se pare că artistul nu a rămas indiferent și a ‘poftit’ la formele voluptuoase ale Elenei. Jador nu s-a putut abține și i-a pus mâna pe posterior brunetei.

Mai mult de atât, Elena Ionescu nu a fost deloc deranjată de gestul lui Jador și l-a îmbrățișat cu patos. Pe internet, imaginille cu cei doi s-au viralizat imediat, iar cei mai mulți s-au întrebat dacă s-a înfiripat ceva între ei. 

Citește și: Fiul Annei Lesko a făcut senzație la Splash! Vedete la apă. Adam a sărit de la 3 metri

Citește și: Cine este Giani Kiriță de la Splash! Vedete la apă. Iubita lui e de vârsta fiicei sale

Citește și: Cine este Raluca Podea de la Splash! Vedete la apă. A avut scandaluri uriașe cu soții Pastramă

Citește și: Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la Splash! Vedete la apă

Fiul Annei Lesko a făcut senzație la Splash! Vedete la apă

În timp ce mama lui este co-prezentator la mult așteptatul show al Antenei 1, Adam, fiul Annei Lesko, în vârstă de doar 7 ani, le-a dat lecții de curaj concurenților de la Splash! Vedete la apă, făcând o săritură de la trambulina de trei metri!

Mândră de puștiul ei, Anna Lesko a postat momentul în Instagram Stories, unde a scris „My boy' (Băiatul meu), în dreptul filmulețului în care Adam sare de la 3 metri în piscină.

Fapt mai mult decât lăudabil, dat fiind faptul că unii concurenți nu au putut să-și învingă încă teama de înălțime. Printre aceștia se numără și Gabriela Cristea, care a recunoscut că teama de înălțime a împiedicat-o să sară de la platformă…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton