Apropieri suspecte între Elena Marin și Ștefan Ciuculescu, la Survivor. Cum au fost surprinși

 Mirea Roxana
.

Elena Marin și Ștefan Ciuculescu s-au apropiat din ce în ce mai mult la Survivor România. În ediția de joi, 13 mai, a emisiunii difuzate de Kanal D, s-a putut observa cum Elena Marin s-a așezat lângă Ștefan și s-a ghemuit la pieptul lui. Membrii echipei roșii au observat și ei aceste apropieri dintre Elena Marin și Ștefan Ciuculescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Plecarea Irishei de la Survivor România a dat startul unor discuții mai mult sau mai puțin aprinse în tabăra Faimoșilor. În timpul unor astfel de discuții, Elena Marin s-a alăturat colegilor ei și s-a așezat lângă Ștefan Ciuculescu. Nimic suspect până aici, însă Elena Marin s-a ghemuit la pieptul lui Ștefan, iar acesta a luat-o în brațe. Ba mai mult, Ștefan Ciuculescu a început să o mângăie pe cap și pe spate, la un moment dat.

e1-3e1-3

De mai multe ori, Ștefan Ciuculescu și Elena Marin s-au retras să vorbească în liniște la Survivor România. Recent, cei doi purtau o discuție despre plecarea Irishei, Elena spunând că Irisha a fost jignită constant la Survivor.

La un moment dat, Zanni și Sebastian Chitoșcă și-au făcut apariția și au acuzat-o pe Elena că încearcă să îl spele pe creier pe Ștefan.

Citește și: Irisha, adevărul despre relația cu Raluca Dumitru, la Survivor:”A făcut alianță cu băieții, încerca să…”

Citește și: Irisha de la Survivor a ajuns în România:”O să taxez băieții care m-au votat dacă…”

Citește și: Marea teamă a lui Jador când a participat la Survivor.„Nu ştiam dacă am…'

Citește și: Bogdan Urucu, de la Survivor, sosia unui actor turc celebru!Ce au în comun

Elena Marin și Ștefan Ciuculescu, urmăriți la Survivor

La un moment dat, o aud pe Elena cum vorbea cu Ștefan. Auzeam că îi bagă chestii în cap și mi-a zis Sebi „hai, mă, peste ei, că asta nu spune nimic de față cu toată lumea și îi spală urechile lui Ștefan'. Acum dacă a plecat Irisha trebuie să stea cu Ștefan', a spus Zanni.

Zis și făcut! Cei doi au mers spre locul în care se aflau Elena Marin și Ștefan Ciuculescu și a urmat un schimb de replici destul de aprins.

Zanni: De ce minți, Elena? Am stat aici să vă ascultam…

Elena Marin: Asta știu, mă aștept. Oricum asta faceți.

Sebastian: Nu-ți mai suportăm minciunile.

Elena Marin: „Simt că nu am intimitate'

În continuare, Elena Marin, Zanii și Sebastian Chitoșcă au purtat o discuție despre jignirile aduse Irishei. Elena a susținut că Faimoasa a fost jignită. Pe de altă parte, Sebastian și Zanni au acuzat-o pe Elena Marin că minte și că nu a făcut-o nimeni proastă pe Irisha. Cu toate acestea, Elena este revoltată de faptul că nu are deloc intimitate la Survivor România pentru că Zanni și Sebastian o urmăresc constant.

Simt că nu am intimitate absolut deloc. Nu este prima oară când sunt urmărită, nu este prima oară când se vine după mine dacă mers și vorbesc cu cineva, dacă merg la toaletă, dacă merg să mă spăl. Nu este normal. este intimitatea noastră. și așa nu avem intimitate aici și ar trebui să ne respectăm fiecare', a spus Elena Marin, la Survivor.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton