Apariție de senzație la BAFTA! Kate Middleton a purtat cerceii prințesei Diana și o ținută de 7000 de lire

 Oana Popoiag
.
Kate Middleton BAFTAKate Middleton BAFTA

Premiile BAFTA au strâns laolaltă marile dive ale cinematografiei, dar cea care a captat atenția a fost Kate Middleton, Ducesa de Cambridge. Obișnuită să poarte adeseori ținute de la branduri mass market, aceasta a lăsat deoparte modestia optând pentru un outfit 'indecent' de costisitor și pentru o pereche de cercei…neprețuiți.

Prezentă pentru a treia oară consecutiv la Premiile BAFTA, alături de Prințul William, Duce de Cambridge, Kate Middleton a marcat cea mai strălucitoare apariție de până acum. Cu toate că evenimentul s-a bucurat de prezența marilor dive ale cinematografiei, Kate a fost marea senzație a serii.

Kate Middleton a purtat o ținută costisitoare și bijuterii de valoare inestimabilă

Nici nu avea cum să treacă neobservată Ducesa de Cambridge. Abordând un machiaj mai proaspăt ca de obicei, asta dacă nu cumva a decis că la 37 de ani e timpul să apeleze la intervenții de rejuvenare facială, ducesa a purtat o ținută costisitoare. Aceasta a ales pentru sclipitorul eveniment dedicat filmului britanic o rochie Alexander McQueen în valoare de aproape 5000 de lire, accesorizată cu o pereche de pantofi Jimmy Choo ce costă în jur de 500 de lire.

Kate a purtat, însă, și accesorii a căror valoare e nu doar inestimabilă, ci și istorică. Soția lui William a ales pentru BAFTA să etaleze o pereche de cercei cu diamant și perlă aparținând Prințesei Diana, precum și brățara aparținând Reginei.

Pentru Kate Middleton, 2019 va fi un an plin

În afara îndatoririlor regale, Kate Middleton va avea un an și mai plin ca de obicei, iar asta pentru că familia ei și a Prințului William s-a mărit anul trecut cu un membru, Prințul Louis venind pe lume în luna aprilie. În plus, anul acesta, în luna mai, Prințesa Charlotte va împlini 4 ani și va începe și ea școala, în septembrie, urmând să meargă, probabil, în același loc cu fratele ei, Prințul George, la școala privată Thomas Battersea.

Dacă la asta adăugăm și viața de familie destul de agitată – zvonurile că între Kate Middleton și Meghan Markle există o oarecare animozitate greu de gestionat -, tabloul este complet. De altfel, despre ținuta aleasă de Ducesa de Cambridge la BAFTA, gurile rele au comentat că este o tentativă de a copia outfitul ales de Meghan la un eveniment oficial în toamnă, când a etalat o rochie de inspirație grecească.

Foto: Hepta

Citește și:

Croitoreasa de la „Românii au talent', primele declaratii după ce a luat Golden Buzz de la Mihai Petre!

Premiile Grammy 2019: machiaje și coafuri fabuloase

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton