Antonia și Alex Velea, adevărul despre începutul relației și acuzațiile că și-au distrus reciproc căsniciile: "Au încercat să ne distrugă"

 Cica Cristina
.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu solid acum, însă începutul poveștii lor de dragoste a fost unul controversat. Mulți i-au acuzat la acel moment că și-au ruinat unul altuia căsniciile. Artistul rupe tăcerea și vorbește despre momentele neplăcute prin care el și mama copilor săi au trecut și spune adevărul despre legătura care i-a unit atât de tare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Antonia și Alex Velea sunt fericiți și împliniți la acest moment. Împreună au doi copii, care întregesc tabloul de familie cu Maya, fiica Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Micuții îi împlinesc și le dau puterea și energia de care au nevoie în fiecare zi.

Antonia-Alex-Velea-1Antonia-Alex-Velea-1

Începutul relației Antonia cu Alex Velea, intens discutat

Acum pare că liniștea s-a așternut în viețile lor, mai ales după ce s-a pronunțat divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano. Războiul între cei doi a durat peste 7 ani. Procesul de divorț a fost finalizat, iar în aprilie 2019, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl celor doi băieței. În iulie, Alex Velea a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor. Așadar în prezent, Antonia este o femeie liberă.

Începutul relației Antoniei cu Alex Velea a fost unul intens discutat. Antonia a fost atunci acuzată că a stat în spatele deciziei artistului de a divorța de Ana, care era extrem de îndrăgită de public atunci. I s-au aruncat vorbe grele frumoasei cântărețe, însă Alex Velea a sărit mereu în apărarea ei și a sprijinit-o necondiționat.

Citește și: Cum se înțelege Maya cu frățiorii ei Dominic și Akim.Antonia și Alex Velea sunt cei mai fericiți părinți

Citește și: În sfârșit! Bucurie mare pentru Antonia și Alex Velea!S-a încheiat procesul privind numele de familie al băieților lor

Citește și: Demisie neașteptată la Antena 1.Anamaria Gugu, vedeta matinalului, pleacă după 3 ani!

Citește și: Cine este Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1.A recunoscut că a făcut videochat

Alex Velea: „Ne-au acuzat că ne-am destrămat unul altuia familiile'

Într-un interviu acordat Antena Stars, Alex Velea a vorbit despre începtul relației cu Antonia. Arstistul a subliniat că nu formează nici primul, nici ultimul cuplu care provine din mariaje eșuate. Căsniciile lor nu au mers, motiv pentru care și-au căutat fericirea. Se pare că au găsit-o și sunt extrem de împăcați cu acest lucru.

„Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers.', a spus Alex Velea.

Alex Velea: „Am intrat în normalitate când a anunțat sarcina'

Cei doi și-au continuat povestea de dragoste, iar odată cu anunțul venirii pe lume a primului copil, oamenii au început să accepte că se iubesc și sunt un cuplu.

„Până la urmă oamenii ne-au luat în brațe când am spus că da, suntem împreună, urmează să avem și un copil. Că așa a fost anunțul și am intrat în normalitate. Ea a trăit experiența asta de a avea un copil la o vârstă extrem de fragedă, la 20 de ani, dar până la urmă este foarte bine pentru că așa a vrut Dumnezeu. Este o mamă tânără și fericită, împlinită.', a mai precizat Alex Velea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton