Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya: "E greu să știu că nu se simte bine și nu..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Maya locuiește în Italia cu tatăl ei, Vincenzo Castellano, în Italia. Este marea durere a Antoniei, că nu poate să-i fie alături fiicei sale în momentele importante din viața ei și nu numai. Viața de mamă la distanță nu este deloc simplă, iar artista ne-a povestit care au fost cele mai grele momente prin care a trecut, în această calitate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce lecții de viață i-ai dat Mayei? Ce ai ținut morțiș să o înveți, să afle de
la tine, despre viață, în general?

Ce îi învăț și pe Dominic, și pe Akim: să fie oameni buni, să iubească, să fie respectuoși, să își exprime sentimentele față de cei apropiați și să facă întotdeauna ceea ce își doresc, pentru că noi îi vom susține.

Antonia-si-Maya-1Antonia-si-Maya-1

Antonia: „Maya este deschisă, împărtășește lucruri cu mine'

În august, Maya va împlini 11 ani. Wow! Îți vine să crezi că fiica ta este… aproape domnișoară? Cu ce te surprinde în ultima vreme? A început să deschidă discuții mai serioase, să pună întrebări incomode?

Da, mi se pare incredibil că am un copil atât de mare. Chiar e o adevărată domnișoară deja. Este deschisă, împărtășește cu mine lucrurile și gândurile specifice vârstei, dar nu aș vrea să le dezvălui, sunt intimitățile ei și cred că așa trebuie să rămână.

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei'/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia suferă de dorul fiicei sale, Maya:”Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare”

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Tibi Clenci îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu.E noul jurat la Bravo, ai Stil!

Antonia: „Faptul că îi sunt părinte la distanță Mayei accentuează fricile'

„Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite…. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine, iar anxietatea preia controlul – sunt cuvintele tale, scrise recent pe Instagram. Care sunt temerile, anxietățile tale? Ce te macină cel mai mult?

Că nu sunt o mamă suficient de bună pentru copiii mei, dar cred că este unul dintre gândurile firești care trec prin mintea părinților, în general. Pentru că vrem ce este mai bun pentru copiii noștri și vrem să ne asigurăm că le oferim toată atenția, iubirea, confortul de care au nevoie. Și da, în cazul Mayei, faptul că îi sunt părinte la distanță accentuează fricile, temerile că nu pot fi întru totul alături de ea, să simtă afecțiunea și iubirea mea.

Antonia: „E greu să știu că nu se simte bine și nu îi sunt alături'

Care au fost cele mai grele momente pentru tine, până acum, în viața de mamă la distanță?

E greu să știu că (n.r. Maya) nu se simte bine și nu îi sunt alături. E greu să nu fim de Crăciun sau alte sărbători importante împreună, să nu facem teme împreună, vacanțe. Sunt multe momente dificile și sper să putem recupera de acum încolo.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Ștefan Dani, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton