Antonia a făcut o schimbare totală de look! Transformarea e șocantă, abia o mai recunoști. Alex Velea o să aibă o mare surpriză!

 Oana Popoiag
.
AntoniaAntonia

Antonia este poate cea mai frumoasă vedetă din România, iar schimbările sale de look nu au fost niciodată dramatice. Iată că la 30 de ani a decis că este timpul pentru o transformare totală. Cântăreața nu doar că și-a schimbat coafura, dar și culoarea părului. Fanii au rămas șocați!

Deși a îndrăznit de-a lungul timpului diverse variații ale lookului său, Antonia nu a făcut niciodată schimbări dramatice. Dar iată că, la 30 de ani, cântăreața a decis că este timpul să încerce ceva absolut ieșit din comun. Artista și-a șocat fanii după ce a postat pe Instagram o fotografie în care apare nu doar cu codițe afro, dar și blondă. Părerile fanilor cu privire la noul look au fost împărțite, dar cert e că rezultatul final nu arată rău deloc. Totuși, schimbarea de look nu este una definitivă, ci un look pe care Antonia l-a adoptat în noul clip al lui Lino.

Ce defecte fizice are Antonia. Vedete își recunoaște minusurile

În ciuda unui chip despre care majoritatea ar spune că este perfect, cântăreața are o serie de complexe, motiv pentru care a ținut să puncteze defectele sale fizice. 'Bună, asta sunt eu, cea adevărată. Am o cicatrice pe bărbie, un ochi ceva mai mic decât celălalt când zâmbesc, sprâncene nearanjate, nepensate, imperfecțiuni mici pe piele și rămășițe de mascara de aseară! Ultimele mele postări au fost cu mine foarte aranjată, imagine care mă reprezintă de asemenea, dar tot am simțit nevoia să postez o fotografie și cu această versiune a Antoniei, acesta a fost mesajul postat de artistă.

Mesajul său este cu atât mai neașteptat cu cât frumusețea ei a fost validată la nivel internațional. Antonia a fost cinci ani la rând inclusă în topul celor mai frumoase 100 de femei din lume, realizat de Independent Critics. Ba chiar în 2017 a ajuns pe locul 11, devansând frumuseți precum Margot Robbie sau Natalie Portman.

Foto: Instagram

Citește și:

Lavinia Pârva, în rochie mini la trei luni după ce a născut. Așa a ieșit soția lui Ștefan Bănică din casă

Loredana Groza și Elena, mama versus fiica în costume de baie. Fanii s-au arătat încântați

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton