Annette Bening are o fiică transsexuală! Cum arată Stephan Ira, la 27 de ani, după tratamentul și operația de schimbare de sex!

 Oana Popoiag
.

Annette Bening și Warren Beatty sunt unul din cuplurile legendare ale Hollywoodului, dar și unul din cele mai discrete când vine vorba de familie. Cu toate acestea, Annette a vorbit recent despre fiica sa transexuală, care la 14 ani a decis că vrea să facă schimbare de sex. Stephan Ira are acum 27 de ani, iar mama sa a declarat că este mândră de modul cum a gestionat transformarea.

 Annette Benning și Warren Beatty sunt unul din puținele cupluri de la Hollywood care au rezistat cu brio probei trecerii timpului, fiind împreună de circa 30 de ani.

Annette Bening, mesaj emoționant pentru fiica sa transsexuală

Cei doi au împreună patru copii, dintre care primul născut, o fată, a realizat încă dinainte de a intra în adolescență că vrea să-și schimbe sexul. La 14 ani a început, având susținerea necondiționată a celebrilor săi părinți, procesul de transformare, iar acum, la 27 de ani, Stephan Ira este un tânăr scriitor, de care mama lui este foarte mândră.

Actrița din American Beauty abordează foarte rar subiectul despre transformarea fizică a lui Stephan, însă a făcut o excepție recent, în cadrul unui interviu. Actrița a povestit cum Stephan i-a adus o carte ce urmărește povestea unei tinere transgender, ce află întâmplător că și bunicul său a trecur prin respective transformare.

'A reușit să gestioneze ceva extrem de dificil cu stil și inteligență. Este o persoană cu personalitate foarte bine definită și sunt foarte, foarte mândră de el', aceasta a fost declarația scurtă, dar cât se poate de sugestivă a lui Annette Bening.

Foto: Hepta

Annette BeningAnnette Bening
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton