Anna Lesko, mesaj furibund pentru femeile care o acuză că e indecentă: ”Cu spume la gură îmi scrii că sunt o mamă imorală”

 Oana Popoiag
.
Anna Lesko goalăAnna Lesko goală

Anna Lesko își încântă aproape zilnic fanii din social media cu fotografii provocatoare, dar și-a atras și o armată de hateri, care consideră că a întrecut limita decenței. Artista nu a mai suportat cuvintele grele și a ripostat, într-un mesaj de zile mari și un limbaj la care nu te-ai aștepta.

La 40 de ani, Anna Lesko nu și-a pierdut nimic din sex-appeal-ul de altădată, ba chiar dimpotrivă, am zice, după reacțiile pe care le suscită ori de câte ori postează pe Instagram. Artista nu-și neglijează deloc fanii din social media, răsfățându-i cu fotografii care mai de care mai provocatoare.

Adevărul este că Anna Lesko e una dintre cele mai îndrăznețe vedete când vine vorba de fotografiile postate și adesea a avut parte de critici ca urmare a imaginilor în care apare îmbrăcată sumar sau…deloc.

Anna Lesko, mesaj furibund pentru femeile care o atacă în social media

Iată că Anna Lesko, sătulă de atâtea critici, a ripostat. Vedeta a avut o răbufnire de zile mari în social media.

'Tu,haterita,sexualitatea iti trezeste teama,nu esti capabila sa te bucuri de extazul corpului tau,te apuca tabuurile si nelinistea, restrictii culturale si familiale cand vine vorba despre sex,cand trebuie sa iti lasi corpul sa vorbeasca. Esti o femeie in captivitate, prinsa in capcana sexualitatii reprimate. Nu i asa ca este cel mai simplu sa arunci cu noroi ( curva, tarfa, stricata, concubina,vrajitoarea), decat sa te confrunti cu profunzimea indoielilor tale personale.

Tu, femeie domestica, nu ai curajul sa scoti capul din ograda ta decat cand este vorba despre o barfa si de a jumuli pe vreo „curajoasa” care te orbeste trecand strada. Esti rea si neagra in cerul gurii, latri toata ziua pana si la umbra ta. (…)Ma condamni intruna sa fiu arsa pe rug pentru feminitatea si sexualitatea din mine cu care am fost inzestrata si pe care am cultivat-o in dealungul anilor. Evident ca „boala” de care suferi tu nu te lasa sa vezi altfel decat negativ explorarea feminitatii mele. Eu nu sunt vulgara. Sunt senzuala, cu un sex appeal puternic,asumat si cu un mesaj artistic daca poti sa-l citesti printre randuri.(…)
Cu spume la gura imi scrii ca sunt o mama imorala. Serios?! Cine esti tu sa dai sfaturi sau sa ai o opinie sau sa judeci atat de aspru statutul meu de mama ,darul suprem de la Dumnezeu?! Ce stii tu despre mine?! Nimic! Nu poti forma o opinie despre cineva doar prin prisma meseriei.

Nu iti face griji pentru Adam ,fiul meu, care fii sigura ca primeste o educatie aleasa. Am mare grija sa ii insuflu importanta familiiei, rolul meu si al tatalui sau in viata lui, chiar daca nu mai suntem parteneri de viata. Adam este si va fi puntea intre noi, unde ne vom intersecta in interesul fiiului nostru(…). Am ales sa ma despart de tatal copilului meu avand motive temeinice. Da sunt o mama singura si nu este usor, imi castig existenta pe propriile mele speze', acesta a fost o parte a mesajului transmis de Anna Lesko.

Foto: Instagram

Citește și:

Transformare spectaculoasă după naștere! Lavinia Pârva, din ce în ce mai slabă. Cum arată soția lui Ștefan Bănică în costum de baie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton