Anna Lesko, confesiuni neașteptate la un an de la despărțirea de tatăl copilului ei: "Am mai avut momente când am clacat". Ce spune despre o nouă relație/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Anna Lesko este o femeie puternică, care a mers mai departe și după destrămarea unei relații de 8 ani. Vedeta își asumă ce s-a întâmplat în trecut, privește cu optimism către viitor și este în continuare deschisă către iubire, în ciuda separării de tatăl lui Adam.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După separarea de tatăl lui Adam mai crezi în iubirea ca-n povești? Mai crezi în ideea unui mariaj sau acum cauți doar înțelegere și respect de la bărbatul de lângă tine?

N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii  nu  mai  privesc  în  aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu. Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici  în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe.

Citește și: Raluca Arvat dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, deși formează un cuplu de 13 ani:„Eu și Bogdan am vrut să…'/ EXCLUSIV

Sunt deschisă către iubire, către noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă. Am mai avut momente când am mai clacat, dar mi-am dat seama că tot la mine sunt soluțiile, că trebuie să mă calmez, să mă reculeg.

Citește și: Proaspăta mămică Alina Ceușan este chemată în fața judecătorilor.„Surpriza' pe care i-a făcut-o un afacerist

Anna-Lesko-1-2Anna-Lesko-1-2

Am văzut într-un filmuleț că Adam, fiul tău, se amuza prin casă cu unul dintre accesoriile tale de pus pe cap. Aveți genul acesta de seri, când vă costumați și vă distrați împreună?

Când era mai mic, atunci când vedea un accesoriu nou, mai ales pe cele cu sclipici sau paiete, venea repede să le încerce. Acum nu mai este așa curios. Dacă aveam o fată, cred că o îmbrăcam și o accesorizam continuu, dar nu a fost să fie. Sunt mamă de băiat. Sincer, chiar nu mi-am imaginat vreodată că voi fi mamă de băiat, dar nu am niciun regret, pentru că am momente speciale cu el. E la vârsta la care a început să-mi facă diverse complimente, vine și mă pupă, îmi spune cât sunt de frumoasă. Când mă demachiez, e foarte bucuros, pentru că nu îl prea las să mă pupe când am fond de ten. Deși nu sunt neapărat drăguță când sunt demachiată, el îmi spune că sunt cea mai frumoasă.

Citește și: Anna Lesko s-a enervat cumplit pe concurentele de la Ferma:„Toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite'

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

Prima impresie ar fi că sunt o zăpăcită, o agitată! (zâmbește)

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton