Ani de liceu, cu emoții la... BAC! Selly, planuri mărețe după examene: "Voi merge la o facultate pe zonă de business"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Este cel mai tare vlogger al României, dar în spatele acestui succes regăsim, totuși, un adolescent ca oricare altul, nevoit să dea BAC-ul în vremuri nemaiîntâlnite. Selly ne-a povestit despre examene în plină pandemie de coronavirus și când se mută din Craiova la București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cât de mari sunt emoțiile tale cu privire la BAC, în condițiile în care tu ai luat-o un pic invers? Adică mai întâi te-ai realizat în viață și apoi vin examenele.

Nu am emoții pentru BAC, nu mi se pare un examen greu, deși în continuare se pune accent pe tocit, mai ales la română, iar tocitul unor comentarii de pagini întregi nu a ajutat pe nimeni niciodată.

La ce materie ți-a făcut cea mai mare plăcere să înveți, la care îți vine cel mai greu și la ce facultate vrei să mergi?

La matematică și la biologie îmi place să învăț, iar la română mă obosește învățatul de comentarii, mi se pare fără sens. Limba și literatura română este în general o materie foarte frumoasă, dar tocitul comentariilor pentru examene e o prostie. După BAC voi merge la o facultate pe zonă de business, „Tiffin University se numește.

Citește și: Adelina Pestrițu se mută în casă nouă:„În două ore și jumătate am găsit ce ne doream, o locuință pentru o familie mai mare decât formula actuală'

Privind în urmă, cum a rămas în mintea ta ultima zi „normală de liceu? Ce ai făcut în ziua aceea?

Nu mai țin minte cum a arătat ultima zi de liceu de anul acesta. În toată alergătura mea, nu m-aș fi gândit vreodată că aia e ultima zi în care dau pe la școală.

Dar tu mai dădeai pe la liceu, mai reușeai să ajungi la ore, în contextul în care ai deja 1000 de lucruri de făcut, de la vloguri până la filme și alte proiecte?

Când eram în Craiova, mergeam zi de zi la liceu. Când jobul presupunea să fiu în alt oraș, nu aveam cum să particip la ore, dar eu zic că am găsit un  echilibru  și  am reușit să dau suficient de des pe la ore.

Citește și: Se întâmplă și la case mai mari!Vica Blochina, executată silit pentru datorii la întreținere

Unii dintre noi am avut ocazia să auzim de la bunici istorisiri din vremea războiului. Tu cum le vei povesti nepoților despre această perioadă, despre cum s-a văzut prin ochii tăi pandemia de coronavirus?

Le voi spune că a fost o perioadă tare ciudată. Dacă mi-ai fi spus la începutul lui 2020 că urmează să iau o pauză și să stau două luni în casă, mi s-ar fi părut super tare, o binevenită relaxare, dar, de fapt, această binecuvântare s-a transformat în blestem, căci statul pe o perioadă îndelungată în casă îți omoară productivitatea și creativitatea.

Citește și: Dorian Popa și-a cerut iubita de nevastă, dar ceva le-a stricat toate planurile!Babs a trăit pe pielea ei cea mai mare frică a unei viitoare mirese

Ai reușit să te întâlnești cu iubita ta în ultimele două luni, cu toată izolarea și angoasele declanșate de coronavirus? Cum se prezintă dragostea la 18 ani, în vreme de coronavirus?

Da, ne-am văzut foarte frecvent, nu ne-a împiedicat virusul. Atât timp cât stăteam amândoi în casă și aveam grijă, nu era o problemă să ne întâlnim unul cu celălalt.

Apropo de viitor, ești așa de „peste tot, încât pare că locuiești peste tot și nicăieri. Ce mai scrie la tine în buletin la adresă, când te muți în București?

Haha, buletinul e tot pe Craiova, iar după BAC mă mut la București.

Selly-1-3Selly-1-3

Citește și: Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului:„Mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la Raul'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton