Angelina Jolie și Brad Pitt, din nou în scandal, la 4 ani de la începerea divorțului! Actrița solicită demisia judecătorului implicat în procesul de custodie

 Cica Cristina
.

Când toată lumea credea că liniștea s-a așternut, în sfârșit, în relația Brad Pitt – Angelina Jolie, se pare că lucrurile au degenerat, din nou! Au trecut patru ani de la inițierea divorțului și cu toate acestea probleme încă mai există între cei doi actori. Iată ce s-a întâmplat acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Se pare că războiul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie nu este nici pe departe aproape de final, în ciuda perioadei care a trecut de la despărțire.

Acum, Angelina Jolie a solicitat demisia judecătorului John W. Ouderkirk implicat în procesul de custodie, pe motiv că acesta nu a specificat sincer care este relația sa cu una dintre avocatele fostului partener – Anne C. Kiley. Se pare că avocata lui Brad Pitt ar fi făcut lobby în favoarea intereselor financiare ale lui Ouderkirk, într-un alt caz, notează adevarul.ro. Existența unui posibil conflict de interese ar putea complica destul de tare lucurile între cei doi.

Citește și: Lia Bugnar, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian:„În afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect!'

„Ouderkirk nu a dezvăluit cazurile care au demonstrat actuala, continua, repetata relație dintre acesta și avocatul reclamatului', se arată în dosar.

Citește și: De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie:„Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu'/ EXCLUSIV

Actorii ar apela la judecători privați pentru că aceștia le garantează confidențialitatea, însă se pare că Angelina Jolie nu este convinsă de acest lucru.

Vedeta susține că un judecător ar trebui să fie imparțial și ar trebui să respecte regulile de păstrare a informațiilor și evitare a conflictului de interese, lucru care nu s-a întâmplat în acest caz și de aceea face tot posibilul pentru a fi numit un alt judecător în acest caz.

Citește și: Andra, însărcinată a treia oară? Anunțul lui Cătălin Măruță:„În perioada asta…'

Angelina Jolie, adevărul despre motivul divorțului

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în urmă cu patru ani, separarea lor fiind pe primele pagini ale ziarelor din presa internațională. A fost catalogat drept unul dintre cele mai puternice divorțuri din showbiz și dat fiind că cei doi nu au oferit explicații clare, multă vreme s-a speculat cu privire la motivele pentru care s-a ajuns la despărțire. Angelina Jolie a rupt tăcerea și a povestit cum s-a ajuns la o astfel de decizie!

Am divorţat pentru bunăstarea familiei. A fost o decizie bună. Continui să mă concentrez pe vindecarea lor (n.r. a copiilor). Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii au văzut în mass-media minciuni despre ei, dar eu le-am amintit că doar ei cunosc adevărul. De fapt, sunt toţi şase copii curajoşi şi puternici’.

Angelina-JolieAngelina-Jolie

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton