Angelina Jolie nu-și revine cu greutatea. Cum și-a făcut apariția la un eveniment monden

 Oana Popoiag
.
Angelina Jolie greutateAngelina Jolie greutate

Apare din ce în ce mai rar la evenimente mondene, dar când o face oferă presei cele mai spectaculoase imagini. Angelina Jolie a venit alături de copiii săi la o premieră de film, unde a etalat o rochie de seară fabuloasă, ce i-a lăsat la vedere trecutul de 'fată rea': numeroasele tatuaje. Dar și silueta îmgrijorător de fragilă, totodată. Angelina Jolie pare că nu-și mai revine cu greutatea.

După ce s-a despărțit de Brad Pitt în 2016, Angelina Jolie a ales pe sprânceană evenimentele publice și, cu atât mai rar, și-a făcut apariția la evenimente cu dress code black tie. Dar iată ca la premiera filmului Dumbo, regizat de Tim Burton, actrița a bifat una din cele mai elegante apariții din ultimii ani, într-o rochie albă creată de Versace. Rochia i-a pus în evidență o parte din cele 20 de tatuaje, în special pe cele de pe spate, de inspirație budistă. În același timp, frumoasa rochie nu a putut masca, totuși, silueta în continuare fragilă a Angelinei care, după dubla masectomie din 2013, nu a mai recuperat kilogramele pierdute.

Alături de Angelia Jolie la premiera de film cu tematică de circ au luat parte patru din cei șase copii ai săi:  Zahara (14) Shiloh (12), și gemenii de zece ani Vivienne and Knox.

Angelina Jolie, mărturisire-șoc despre Brad Pitt: dependent de alcool și gelos

Recent, Angelina a vorbit despre problemele în mariajul cu Brad Pitt pentru Entertainment Today, dezvăluind că dependența de alcool a actorului a degradat relația dintre ei: 'Nicio relație nu e în alb sau negru, sunt multe zone gri. DEși eu și Brad am avut divergențe în multe aspect, cee ace a dus în primul rând la divorț a fost diferența majoră de perspectivă în cum să ne creștem copiii. (…) Dependența de alcool l-a făcut să rateze numeroase oportunități la Hollywood. Avea chiar și gelozii că nu îl las eu să-mi promoveze proiectele. În fine, este totuși tatăl copiilor mei și nu vreau să vorbesc prea mult despre problemele noastre.'

Deși Angelina nu are niciun rol în filmul la a cărui premieră și-a făcut apariția, în toamna acestui an va avea loc premiera unui nou film din seria 'Maleficent', cu care a făcut senzație în 2014.

 Foto: Hepta, Northfoto

Citește și:

La Toya Jackson, sora lui Michael, își acuză fratele de pedofilie: „Nu pot și nu voi fi un complice tăcut al crimelor lui împotriva unor copii'

Ce mult i-a crescut burtica de gravidă Laviniei Pîrva. Cum a fost surprinsă soția lui Ștefan Bănică pe stradă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton