Angelina Jolie, apariție șocantă în public, după câteva luni de izolare. Ultimele imagini cu actrița au stârnit îngrijorarea fanilor: este excesiv de slabă

 Cica Cristina
.

Angelina Jolie a avut prima apariție în public după două luni de izolare, iar fanii s-au arătat extrem de îngrijorați privind aspectul ei fizic. Vedeta a stat în izolare și a respectat cu strictețe regulie impuse pe perioada pandemiei, însă acum și-a făcut curaj să iasă cu fiica sa la cumpărături. Iată cum au surprins-o fotoreporterii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Angelina Jolie a împlinit de curând 45 de ani și întotdeauna a fost într-o formă fizică de invidiat. Numai că, de data aceasta, a ieșit din izolare mai slabă ca niciodată, fanii aratându-se extrem de preocupați de starea de sănătate a vedetei.

După două luni petrecute în casa din California, alături de cei șase copii, Angelina Jolie a ieșit cu fiica sa, Vivienne, în vârstă de 11 ani. Cele două au mers la o sesiune de cumpărături în suburbia Los Feliz din Jos Angeles.

Citește și: Rapperul Dr. Dre divorțează după 24 de ani de mariaj.Nicole, soția artistului, va rămâne cu o avere frumușică

Ambele au respectat în continuare normele de protecție, purtând măști, mai ales pe fondul creșterii alarmante a numărului îmbolnăvirilor în California în ultima perioadă.

Îmbrăcată într-o rochie lejeră albă și cu balerini comozi, pentru a nu întâmpina probleme la shopping, din imagini se poate observa că vedeta nu doar că nu a pus un gram pe ea în perioada de izolare, dar parcă a mai și slăbit.

Citește și: Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus și a plecat să se relaxeze. Unde a ajuns la două zile de la externare:„Loc binecuvântat'

În tot acest timp, au fost însoțite de un bodyguard.

Agelina Jolie, extrem de afectată de divorțul de Brad Pitt

Angelina Jolie a recunoscut la un moment dat cât de afectată a fost după divorțul de Brad Pitt, iar suferința pare să-și fi pus amprenta și asupra corpului ei.

'Ani de zile am suferit. Au fost momente complicate. Nu mai știam de mine, nu mai știam ce mi se întâmplă. Toate amintirile dureroase te fac să înțelegi că este un miracol să mai fii în viață', a precizat ea, potrivit click.ro.

Citește și: Kanye West candidează la Președinția Statelor Unite!Kim Kardashian ar putea deveni Prima Doamnă

De asemenea, actrița a vorbit recent, la 4 ani de la divorț, și despre motivele care au condus către această decizie: „M-am despărțit pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă.Mulți au profitat de tăcerea mea, iar copiii mei citesc minciuni despre ei în media, dar le reamintesc mereu că ei cunosc cel mai bine adevărul. Sunt șase tineri foarte curajoși și puternici„, a spus Angelina Jolie.

Reamintim că Angelina Jolie are șase copii, dintre care trei biologici, Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (11 ani) și alți trei adoptivi, Maddox (18 ani), Pax (16 ani) și Zahara (15 ani).

Citește și: Andreea Bălan a plecat la mare, fetițele au rămas cu George Burcea.Surpriza de care au avut parte în grija actorului

Angelina-Jolie-1Angelina-Jolie-1

Sursa foto: Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton