Andrei și Karina de la Survivor au dat frâu liber sentimentelor. S-au sărutat pasional în fața camerelor

 Stamen Diana
.

Nu au mai ținut cont de camerele video, iar Andrei și Karina de la Survivor au avut parte un sărut pasional. Cei doi fac parte din echipa Războinicilor și au devenit extrem de apropiați în timpul competiției.

Un sărut pasional a fost surprins pe camere la Survivor, iar protagoniștii sunt chiar Andrei și Karina din echipa Războinicilor. Cei doi erau în tatonări de ceva vreme, iar acum pare că nu au mai rezistat atracției.

În ediția din această seară, Andrei îi va pregăti o surpriză Karinei, iar situația va fi total neașteptată, potrivit Wowbiz.ro. Andrei și Karina de la Survivor au avut parte de un sărut pasional în Republica Dominicană. Cei doi nu și-au mai ascuns sentimentele.

Elena Karina Fetica are 24 de ani și este din Craiova. A venit la Survivor să demonstreze că poate face față oricărei provocări. 'Particip la ca să îmi demonstrez mie însămi că pot face față oricărei provocări. Țelul meu este să câștig. Sunt o fire bătăioasă, cred ca am atuurile necesare pentru a supraviețui', a declarat Karina de la Surivor la începutul concursului.

Andrei Ciobanu, în vârstă de 29 de ani, este profesor de canto și a venit la Survivor să trăiască o experiență de neuitat. Concurentul nici nu-și imagina că tot aici se va și îndrăgosti. 'Particip la ca să traiesc cea mai tare experiență din viața mea! Vreau să mă cunosc în situații limită, vreau să mă autodepășesc, vreau sa învăț si să fiu din ce în ce mai bun. Sunt ambițios, puternic, plin de încredere, pregătit să depașesc orice obstacol. Știu să pierd, deși nu-mi place. Vreau să demonstrez oamenilor și copiilor că se poate, că visele devin realitate!', a spus Andrei Ciobanu.

Ce spune tatăl lui Andrei despre Karina de la Survivor

'Ar fi o implinire fericita. Este varsta potrivita, dau bine impreuna. Adevaratele caractere se cunosc in situatii extreme. Ei ajung sa se cunoasca mai bine acolo, in conditii de privatiuni. Nu este rozul din viata de zi cu zi, nu sunt aerieni, revin repede cu picioarele pe paman. Imi place Karina, mi-a placut de cand am vazut-o la aeroport. Arata bine impreuna, important este sa se inteleaga. Lui Andrei (n.r. Ciobanu) ii trebuie un om intelegator care sa nu-l acapareze. Asta vor discuta in timp. Pana acum i-a placut genul de fata usor mignona, de care sa aiba grija, sa o poata proteja. Este foarte mamos, are dorinta de a ocroti, de a proteja. Ma uitam la Karina care este tot mignona, draguta, finuta. Chiar mi-am spus ca se potrivesc', a declarat domnul Lucian Ciobanu, tatal razboinicului Andrei.

Citește și: Incident șocant la Survivor România.Ana Pal l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei. Concurenta a fost eliminată din concurs
https://www.youtube.com/watch?v=cSMACJh4Tto

FOTO: Facebook, captură YouTube

Andrei-și-Karina-Survivor-sărutAndrei-și-Karina-Survivor-sărut
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton