Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță de la Survivor: "Este ceva între noi"

 Cica Cristina
.

După ce Sindy a dezvăluit că Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au o relație, Războinicul a confirmat că între ei există o legătură amoroasă. Reținut în declarații, el a precizat că momentan se află în etapa de cunoaștere și lucrează să întrețină ceea ce este acum între ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu s-a înfiripat o legătură încă de la Survivor. A existat un sărut, despre care a vorbit Roxana la un moment dat, fiind acum confirmat și de războinic. La scurt timp, însă, colega lui a fost nevoită să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

Reîntâlnirea dintre ei a decurs foarte bine, din spusele lui Sindy, care a precizat că cei doi „sunt foarte frumoși împreună, se potrivesc. Sunt împreună, s-au cuplat la mare'.

Roxana-Ghita-survivor-1-1Roxana-Ghita-survivor-1-1

Andrei Dascălu: „Din prima am avut o mică conexiune'

Invitat la „Ștafeta mixtă', Andrei Dascălu a vorbit despre relația lui cu Roxana Ghiță și despre ce s-a întâmplat în Republica Domincană, în cadrul competiției.

Finalistul Survivor a povestit că a simțit că există conexiune din prima cu Roxana Ghiță, fiind persoana în fața căreia s-a descărcat și care îi conferea liniște.

„Cu Roxana Ghiță prima dată m-am întâlnit înainte de competiție. Am avut o mică discuție și am văzut că din prima am avut o mică conexiune. Ea avusese o relație, eu avusesem o relație și erau multe chestii care s-au legat și pe care le aveam în comun. Apoi am intrat în competiție și cel mai bine m-am înțeles cu Starlin și cu ea.

Cu ea simțeam nevoia de a mă descărca, simțeam liniștea. Stătea așa calmă și mă ascultă. Cu ea puteam să mă descarc, să îi spun ce am pe suflet. Îi povesteam de familie, îi spuneam că tata a avut niște probleme, îi spuneam ce planuri am eu, aveam cu cine vorbi și o simțeam deschisă și puteam vorbi orice cu ea. Acolo a început o prietenie și am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine, de aceea am și început să dormim unul lângă celălalt , a declarat Andrei pentru wowbiz.ro.

Citește și: Cuplu la Survivor. Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au o relație:”S-au cuplat la mare”

Citește și: Familia lui Andrei Dascălu, în lacrimi după finala Survivor.„Mi se rupe sufletul când…'

Citește și: Roxana Ionescu, totul despre nunta cu Tinu Vidaicu:„Momentul în care tatăl meu mă conducea spre altar…'/ EXCLUSIV

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut faptele.Noi detalii din anchetă

Andrei Dascălu: „Nu am avut o relație în competiție cu Roxana'

Fostul concurent de la Survivor a menționat că nuva avut o relație cu Roxana Ghiță în cadrul competiției sportive. A existat doar un sărut, înainte ca ea să plece din cadrul show-ului.

Noi nu am avut o relație în competiție, pur și simplu ne înțelegeam bine. Am avut discuții în care spuneam că poate vom avea ceva împreună, dar după ce se termină competiția. Eu i-am spus pentru ce sunt acolo și ce vreau să fac, nu îmi stătea capul la relație, pur și simplu ne înțelegeam bine și asta a venit de la sine, venea natural.

A fost un sărut în mare, fix inainte ca ea să plece. Dacă era sa inceapa ceva, începea atunci, dar ea a plecat acasă', a mai povestit Războinicul.

Andrei Dascălu: „Acum este ceva între noi, dar nu în totalitate'

În ceea ce privește statusul relației la acest moment, Andrei Dascălu a recunoscut că este ceva între ei. Sunt în faza de cunoaștere, însă, și nu a oferit prea multe detalii cum se petrec lucrurile între ei acum. În schimb, a promis că va reveni cu detalii dacă lucrurile vor deveni mai serioase.

„Acum este ceva între noi, dar nu în totalitate. Este ceva dificil și greu de explicat. O să lucrăm la chestia asta și o să revenim cu mai multe amănunte' , a mai spus Andrei Dascălu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton